Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Úklidové práce Montáž - zateplovací systémy. Prodej - obklady, dlažby. Montáž - obklady, dlažby. Výstavba - rodinné domy. Zednické práce.

Prodej, montáž - žaluzie - rolety - stínící doplňky VELUX Prodej a montáž - švédské silikonové těsnění do oken a dveří Montáž- markýzy.

Projekce a realizace: -zavlažovací systémy, návrhy a realizace zahradního osvětlení.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -stavební materiály, stavebniny -sádrokarton Rigips, KNAUF -izolační systémy Isover, Rockwool, URSA -minerální podhledy USG, OWA -hliníkové zavěšené podhledy BEK -dvojité podlahy Uniflair -fasádní barvy BEK, omítky -zateplovací silikátový systém BEK -laminátové podlahy KAINDL -dřevoštěpkové desky ...

Realitní společnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Inženýrská činnost - konzultace - poradenství - technický dozor staveb Projekční a architektonické řízení - občanská výstavba - kulturní památky Projekční a architektonické řízení - průmyslová výstavba - urbanistické řešení průmyslových zón a regenerace brownfieldů - architektonické návrhy průmyslových hal a rozmístěnívýrobního ...

Prodej a montáž - klimatizační zařízení vhodné pro laboratoře, ordinace a prodejny.

Jsme realitní a reklamní společnost, nabízíme komplexní služby v oblasti reklamy, realit a obchodu. Obchodním partnerům společnosti Prima reklama pomáháme strategicky budovat jejich podnikání a poskytujeme kompletní servis spojený se zahájením jejich podnikání. Naší silnou stránkou je náš přístup jak k zákazníkovi, tak ke každému obchodnímu ...

Interiérová tvorba Inženýrská činnost Architektonické návrhy Komplexní projektová dokumentace - stavby (obytné, občanské a průmyslových, včetně přestaveb, rekonstrukcí a rekonverzí).

Realitní kancelář prodeje a dlohoudobé pronájmy - byty, domy, vily. Prodej: - pozemky - stavební parcely Realitní kancelářprodej - nebytové prostory - kanceláře.

Pronájem a správa - vlastní nebo pronajaté nemovitosti.

Prodej, dovoz - ručně vyráběné koberce z kožešiny.

Projektová kancelář: -občanská a bytová výstavba. Projekční práce: -urbanistický a architektonický návrh až po realizační projekt stavby. Autorský dozor. Projekty interiérů: -rodinné domy -bytové domy -občanské stavby -bydlení pro seniory. Projektujeme všechny stavební profese a spolupracujeme s řadou speciálních profesí.

Velkoobchodní prodej: - hutního materiálu: - plechy, trubky, profily. Pronájem nebytových prostor a kanceláří.

Reklamační a servisní oddělení. Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC ...

Prodej a e - shop, keramika, porcelán, sklo, dekorace, kovové doplňky, bytový textil, sklo, dekorace, kovové doplňky.

Španělské koupelny. Velkoobchod, maloobchod: -obklady -dlažby -sanitární keramika -vodovodní baterie.

Prodej - byty - domy - pozemky Prodej - komerční prostory.

Inženýrská činnost Projektová činnost - investiční výstavba Projekční činnost - dopravní výstavba - průmyslová výstavba - vodohospodářská výstavba.

Úklidové práce Prodej a montáž - plastová okna - plastové a hliníkové dveře Zemní práce.