Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Realitní kancelář, prodej a pronájem - nemovitosti. Stavební činnost.

Stavba a návrhy krbů: - výroba krbové stavebnice. Stavba: - venkovní a vnitřní krby - udírny a grily - horkovzdušné a teplovodní krby - stavby a revize komínů - kamenické práce.

Služby: - pronájem kancelářských prostor a to i včetně kompletního vybavení - pronájem zasedacích a konferenčních místností - kompletní kancelářský servis - zřízení virtuální kanceláře a služby kontaktní adresa "virtuální kancelář".

DAMOVO TELEKOMUNIKACE Damovo je novým typem společnosti zabývající se globálními službami konvergovaných technologií přenosu dat, informací a mobilního přístupu. Záměry společnosti : Poskytovat služby vychazející ze schopnosti naplánovat, navrhnout, dodat, integrovat, udržovat a řídit komplexní řešení pro své zákazníky. Upevnit si ...

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -semena -ovoce -zelenina -sazečky -sadbové brambory.

Realitní kancelář: - prodej i pronájem bytů, domů, pozemků, chat, chalup i komerčních objektů.

Prodej - firmy, realitní činnost, developerská činnost.

Dodávka, pokládka - PVC - koberce - masivní parkety - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - korek Pokládka - masivní parkety - plovoucí podlahy (dřevěné, laminátové) - korek, vyrovnávání podlah - broušení a lakování parket - renovace.

Dům textilu. Maloobchod, prodej: - textilní a oděvní sortiment. - bytový textil - záclony a dekorační metrové zboží, ložní prádlo, polštáře a přikrývky, ubrusy a prostírání, ručníky, osušky a koupelnový program - kolekce dámské, pánské a dětské oblečení a prádlo včetně doplňků - společenské i oblečení pro rekreační sport a volný čas.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost -Správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Reklamní činnost a marketing -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součástky pro elektroniku -měření, nářadí.

Elektroinstalační práce Montáž - hromosvody Servis - elektrické zařízení (do 1000 V). Montáž - centrální vysavače ELEKTROLUX.

Doprava - do 7, 5t, po ČR i Evropě. Stolařská výroba nábytek Výroba - nábytek. Výroba - reklamní dárky. Návrhy a realizace - výstavní expozice. Velkoplošný tisk, výroba propagační tiskoviny. Jmenovky, grafické práce.

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky -realitní činnost - nebytové prostory.

Dodávka - klimatizace. Dodávka - vzduchotechnická zařízení.

Opravy - elektrospotřebiče, elektromontážní práce, elektroinstalace. Opravy - elektronářadí.

Výroba: -architektonické a technické modely.

Prodej - kávovary. Pronájem - byty. Údržba - nemovitosti. E-shop - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva Dovoz a distribuce - obklady a dlažby Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje.

Správa a údržby - bytové fondy - domy a byty v Brně.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2001, obhájeno 2008 a 14001:2001, obhájeno 2008. Správa domů družstevních, obecních, obchodních, spoluvlastnických, soukromých, komerčních, nově vystavěných bytových objektů. Komplexní servis spravovaných nemovitostí: -havarijní servis 24 hodin (hot line 24) pro naše smluvní partnery -voda, ...

Zajišťujeme komplexní správu nemovitostí: -správa nemovitostí pro soukromníky, družstva, podniky a obecní úřady -správa bytových domů, komerčních areálů, sportovišť apod. -zajištění všech služeb se správou spojených.