Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Realitní kancelář, správa a údržba nemovitostí. Vedení účetnictví, ekonomický servis.

Specializujeme se na správu bytových domů, nájemních domů a komerčních nemovitostí.

Prodej - obklady domů, přírodní dlažby, přírodní kameny, imitace pálených cihel, přírodního kamene a přírodních dlažeb STONE BRICK. Prodej - imitace pálených cihel, přírodního kamene a přírodních dlažeb STONE BRICK. Výroba - imitace pálených cihel, přírodního kamene a přírodních dlažeb STONE BRICK. Realizace - obklady domů, přírodní dlažby, ...

Realitní činnost Inženýrská činnost Projektová činnost Výstavba a rekonstrukce - domy, byty.

Dodávka: -odvodňovací a konstrukční systémy, žlaby -sofistikované výrobky z nerezové a pozinkované oceli -pororošty z kompozitních materiálů -drenážní a ochranné trubky. Kontaktní centrum pro ČR 841111128. Sídlo firmy Karlovy Vary.

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Potřebujete vytvořit projekt domu či navrhnout interiér bytu? Pak jste u nás správně!! Firma zajišťuje projektování a realizaci obytných a občanských staveb, interiérů bytů či komerčních a administrativních prostor. K mým realizacím patří například rekonstrukce známého brněnského Domu U tří kohoutů, sídla České komory autorizovaných inženýrů a ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny.

Maloobchod, prodej: - italský nábytek - bytové doplňky.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti - rodinné domy - byty - pozemky - rekreační objekty - chaty, chalupy. Zprostředkování: - vyřízení hypotečního úvěru, hypotéky.

Kompletní dodávky: -interiérové dveře a zárubně z materiálu folie, lamino, dýha (všechny druhy) -dveřní kování včetně montáže. Dodáváme dveře značek Masonite, Sapeli, Vrána. Poradenství, zaměření a konzultace zdarma.

Výroba, obchod, prodej, dodávka, demontáž, montáž, zednické úpravy: -profily firmy DECEUNINCK GROUP -plastová okna, dveře -posuvné dveře -předokenní rolety -okenice -sítě proti hmyzu. Stavební činnost: -rekonstrukce bytů, vnitřní instalace (veškeré instalace vody, kanalizace, topení a plynu) rekonstrukce bytových jader, koupelen, ...

Reklamní agentura: -informační a orientační systémy pro obce a města -vnitřní a vnější info systémy -reklamní plochy na frekventovaných místech (midiboardy, výplně zábradlí), pronájem reklamních ploch (lavičky, zábradlí, sloupy veřejného osvětlení (VO) aj.) -plotterová grafika, velkoplošný tisk -malonákladový tisk až do ...

Prodej: -vodo-topo -instalační materiál.

Dodávka - domácí spotřebiče.

Internetový obchod, e-shop, eshop: - sanitární vybavení, kohoutky, vodovodní baterie, průmyslové armatury, zahradní program, kulové kohouty, hadice, sprchy, vybavení koupelen, filtrace vody.

Prodej a montáž - centrální vysavače SOTEKO. Elektroinstalační práce. Servis - centrální vysavače SOTEKO.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -motorové a elektrické řetězové pily -křovinořezy, travní sekačky -zahradní malotraktory -ruční nářadí pro zahradu a les* -ochranné pomůcky. Firma Husqvarna.

Výroba - dveře, návrhy a realizace, interiéry. Dodávka - kuchyňský nábytek včetně spotřebičů, dodávka - kancelářský nábytek, dodávka - typový a atypický nábytek, bytový nábytek. Výroba - schodiště, zábradlí.