Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Pronájem: - nebytové prostory - kanceláře, haly - volná místa a manipulační plochy pro nákladní vozidla. Prodej: - pohonné hmoty, nafta.

Zprostředkování obchodu a služeb.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - dárkové předměty - bytové doplňky.

Organizační a účetní poradenství: - pomoc při likvidaci firmy - v případě hrozby předlužení - v případě probíhající insolvence či konkurzu. Realitní činnost.

Projekční kancelář. Architektonické a projekční práce. Služby: - inženýrská činnost - projektová činnost ve stavebnictví: - projekty rodinných domů - bytová a zahradní architektura.

Stavební firma. Dopravní stavby: - vozovky, chodníky, vjezdy. Vodohospodářské stavby: - kanalizační a vodovodní přípojky. Dodávka, výstavba, montáže: - ploty - opěrné zdi.

Prodej, e-shop, eshop: - mikiny, trička - školní potřeby - kabelky, tašky - povlečení, deky, osušky - parfémy - elektronika....

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - domy - byty - pozemky - kancelářské prostory. Služby: - vyřízení hypotéky - zpracování znaleckých posudků - zpracování přiznání k dani z převodu nemovitostí.

Prodej: - dřevěné brikety - armovací železo - ocelové tyče. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Poradenská a konzultační činnost. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Správa, údržba: - nemovitosti. Pronájem: - obchodní prostory, administrativní budovy.

Zprostředkování obchodu a služeb. Dovoz, import. - zboží z Asie, Číny. Správa, údržba: - nemovitosti.

Výstavba, stavba, rekonstrukce: - občanské stavby. Práce: - zateplováním objektů, fasády. Realitní činnost.

Developerská činnost. Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - byty, kanceláře, rodinné domy, pozemky.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - pozemky - kancelářské prostory.

Poskytujeme: -komplexní služby v oblasti zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajišťujeme: -právní servis -finanční poradenství -advokátní úschovu kupní ceny a vypracování odhadu pro FÚ včetně přiznání k DzNNV.

Realitní činnost, kancelář: - prodej rodinných domů, bytů, pronájmy komerčních prostor a kanceláří.

Developerská firma. Developerská činnost. Pronájem: - nemovitosti, byty - nebytové prostory - kancelářské prostory.

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy - byty - pozemky - kancelářské prostory.

Výroba: - příslušenství pro telekomunikační a energetické nadzemní sítě, příslušenství pro energetiku a telekomunikace - napínače.

Firma je držitel certifikátu ISO 9001:2000 s obhajobou v r. 2008. Konstrukce, výroba, dodávky, montáž, servis, opravy, obchod, prodej, repase, poradenství: -elektrické rozvaděče NN (krytí až IP55), do 1000 V: -domovní rozvodnice-elektroměrové skříně -kompenzační rozvaděče -kovové, nerez, plastové -rozvaděčové skříně (kovové, nerez) ...

Pronájem, správa, údržba: - nemovitost - bytové a nebytové prostory: - kanceláře, výrobní prostory, sklady - pozemky. Služby: - základní reklamní servis.

Výroba, dodávka, prodej. - ekologické palivo - brikety z agro-biomasy: - hlavní surovinou pro výrobu je obilná sláma, řepková sláma. Prodej, výprodej: - bytový textil - povlečení. Import, dovoz, distribuce, prodej: - porno DVD - 20.000 titulů od 200 produkčních firem .

Služby: - pronájem a správa - vlastní nemovitosti: - kancelářské prostory, kanceláře.

Realitní kancelář. Služby: - relitní činnost - pojišťovací služby - zprostředkování úvěrů - finanční poradenství.