Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba: -mříže, plotové výplně, kovovýroba.

Výroba - nýty, matice, šrouby, uzávěry, průmyslová madla.

Nákup, prodej, pronájem a výměny - nemovitosti v ČR a SR Služby v oboru správa a údržba nemovitostí.

Zavírejte potichu - e-shop. Blumotion - tlumené zavírání dvířek, výklopů a zásuvek si můžete pořídit i do stávajícího nábytku. Výrobky, návody a pomůcky pro jednoduchou montáž svépomocí.

Klempířské práce Pokrývačské prácekompletní dodávky a rekonstrukce - střechy. Prodej - střešní krytiny. Montáž - střešní okna.

Projektování - interiéry obytných budov - pozemní stavby - nízkoenergetické rodinné domy - rekonstrukce objektů, stravovacích zařízení MŠ a ZŠ - rekonstrukce a novostavby MŠ

Architektonický ateliér. Projekční činnost, projekce.

Poradenství, servis a realizace podlahových krytin. Pokládka: -PVC -koberce. Renovace: -parkety, pokládka -korek -plovoucí podlahy.

Opravy oděvů Úpravy oděvů Šití záclon, závěsů Kožešinové oděvy - opravy a úpravy Praní a žehlení prádla.

Architektonický ateliér. Projektování rodinných a bytových domů.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Květinová dekorace do interiérů. Květinářství, prodej květin: - vázání kytic na objednávku - květinové koše, dodávka - květiny na svatbu nebo jinou slavnostní událost - smuteční kytice.

Prodej - elektroinstalační materiál.

Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Stavební, developerská společnost s nemovitostmi. Stavební činnost: -nové stavby -rodinné domy -byty, bytová zástavba -stavby na klíč -občanská výstavba včetně komunikací (silnice, chodníky) -inženýrské sítě -investorská činnost.

Zprostředkování: - prodej a nájem nemovitostí. Developerská činnost. Stavební činnost: - výstavba komerční objekty - byty.

Nákup, prodej: - antikorozní nátěrové hmoty. Korozní inženýrství.

Správa komerčních a nekomerčních nemovitostí.

Realizace interiérů a staveb (stavební činnost): -kompletní realizace interierů -montáž sádrokartonových systémů -zateplování, stropní podhledy -pokládky podlahových krytin -montáž žaluzie, okenní rolety. Prodej: -stavebniny -asfaltové lepenky, barvy, betonové, cihelné výrobky, desky Cetris, desky dřevotřískové, ...

Dodávka, montáž: - plastová, dřevěná a hliníková okna - parapety - žaluzie.

Realitní kancelář Hostinská činnost Chov domácích zvířat Chov - zoologická zvířata.