Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Realitní činnost. Prodej a koupě nemovitostí: - byty - rodinné domy - pozemky - kanceláře - rekreační objekty.

Centrum interiéru, projekční kancelář Prodej, realizace: -dveře vchodové, vnitřní, bezpečnostní, protipožární, obložkové zárubně (PRUM, Masonite, Sapeli, Stylus aj.) -podlahy laminované, vinylové, pvc, dřevěné, přírodní pvc, masivní dřevěné (Tarkett, Parador, Quckstep, Kronotex, Balterio, Kahrs, Europarkett, Designline, Thermofix, Expona, ...

Společnost DIFF s.r.o. se zabývá prodejem profesionálních, kvalitních jádrových vrtáků a magnetických vrtaček pro průmyslové vrtání kovových materiálů. Nabízíme sortiment profesionálních vrtáků od prověřených výrobců. Internetový prodej, e-shop: - jádrové (korunkové) HSS, HSS-Co a TCT vrtáky - magnetické vrtačky - brusky pro jádrové ...

Návrh, dodávka, montáž: - stínící technika - žaluzie, rolety - venkovní žaluzie - markýzy - tapety - slunečníky.

KRP realitní služby s.r.o. provozuje realitní kancelář zaměřující se na bytové, nebytové prostory a pozemky.

Pavel Strejček se zaměřuje na ruční výrobu nožů a pouzder a na broušení nožů.

Techhouse s.r.o., odštěpný závod se zaměřuje na prodej studiové, zvukové, hi-fi, DJ a světelné techniky, sluchátek, kabelů, LP desek a nábytku.

Interier Akcent s.r.o. se zaměřuje na návrh, výrobu a montáž interiérů, kuchyní a nábytku.

Expolight s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, půjčování elektromateriálu a svítidel a na dodávku rozvaděčů.

Good REAL, s.r.o. je realitní kancelář zaměřující se na prodej, nákup a pronájem nemovitostí a na financování.

Náš Pasport s.r.o. se specializuje na zaměřování veřejného osvětlení, zeleně, kanalizací, mobiliářů, komunikací a hřbitovů.

IP Solution for your living s.r.o. se zaměřuje na služby týkající se financování bydlení, na majetkové a úrazové pojištění a realitní služby.

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo -pyžama -župany -punčochové zboží -domácí oblečení -trička -plavky -kapesníky.

Internetový obchod s textilem. prodáváme bytový textil, jako je povlečení, deky a polštáře, prostěradla, přehozy a potahy na postele, potahy na pohovky a židle. Dále v sortimentu najdete dámské a pánské spodní prádlo, ponožky, pyžama. Doplňkový prodej cestovních kufrů a tašek.

Prodej - hnojiva, substráty, balkónové květiny vazba velikonoční, dušičková, vánoční. Prodej- květináče, koše, truhlíky. Zahradnictví- trvalky, skalničky, okrasné traviny a dřeviny, dřeviny (popínavé, okrasné), jehličnany, vysazování truhlíků, košů a jiných nádob. Prodej - byliny, koření.

Pila. Výroba, prodej: -řezivo a dřevo -prkna, latě, hranoly, trámy, fošny. Zakázková výroba: -zahradní a parkový nábytek.

Ventilátory a díly pro vzduchotechniku.

Zakládání zahrad Projekty zahrad Výsadba živých plotů Terénní úpravy Zakládání trávníků Závlahové systémy Kácení a prořezávání Arboristika Zeleň v interiérech Zimní údržba cest .

Květinářství. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -keramika. Služby: -aranžování, aranžmá ze suchých květin -vazba svatebních, smutečních kytic -příležitostná vazba.

Hodinový manžel, též známý jako Seniorservis zajišťuje drobné opravy a rekonstrukce bytů. Provádí montáž nábytku, malování bytových interiérů, zkrátka různé stavební, zednické i natěračské práce v Brně a přilehlém okolí. Také se zaměřuje na úsporu vodu pomocí perlátorů. Mezi poskytované služby patří: - drobné opravy v domácnosti, malířské ...

Prodej, e-shop - designové topení a radiátory - topná tělesa.

Naše společnost TANTO s.r.o. je dodavatelem ochranných nátěrových systémů, které se dají využít v širokém spektru průmyslových odvětví. Dodáváme vysoce kvalitní produkty, které splňují vysokou odolnost proti korozi a odolávají veškerým agresivním podmínkám způsobovaných chemickým i průmyslovým prostředím. Škála materiálů SigmaCoatings je ...

Zahradnictví. Prodej: -jehličiny, keře, skalničky, trvalky, pokojové květiny, řezané květiny -postřiky, zemina, sazenice, hnojiva, květináče, truhlíky, dušičková vazba, vánoční vazba, smuteční kytice -zahrádkářské doplňky -ekologická zelenina.

Květinářství: - firemní klientela (květiny pro firemní a státní sektor) - svatební kytice (dekorace na míru, kytice na míru) - smuteční kytice (pohřební květiny) - dárkové kytice - aranžmá (dušičkové, vánoční) - kunštátská keramika, orchideje, růže, květináč, hnojivo, svíčka, substrát, pokojové rostliny.