Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Dodávka - keramické nádoby a květináče Dodávka - zahradní nábytek Sečení trávy - průklesty - prořezávky včetně kácení Dodávka - čerpadla a filtrace pro zahradní jezírka Dodávka - automatické závlahy.

Montáž - solarní systémy Montaž - topné systémy montáž, výměna - rozdělovače topných nákladů Servis - plynové kotle FERROLI Servis - ohřívače vody JOHN WOODS Montáž - rozvody vodyvýměna, montáž - vodoměry.

Poradenství: - bytová architektura - interiéry Sádrokartonářské práce. Stavební práce. Montáž - střešní okna VELUX.

Montáž a servis: - elektronická zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Montáž a servis: - elektronické požární systémy Elektroinstalační práce - elektrorevize - montáž telekomunikačního vedení pro společnost TELEFÓNICA O2 Správa a údržba nemovitostí.

Odborná montážní firma. Montáž, zapojení, instalace, pozáruční servis: - boxy sprchové, sprchový box, sprchových boxů - boxy masážní a parní - sprchové kouty. Značky: - ARTEC, HOPA, OLSEN SPA, GELCO, ROLTECHNIK, SANI PRO, AQUA a jiné. Další výrazy: - sprchového, masážního, parního boxu koutu.

Výroba, montáž, prodej, servis, projekce: -ploty, pletiva, pletivo -sloupky, brány, příslušenství -ploty pletené, svařované, pozinkované, poplastované (potahované) -sloupky k plotům, pletivům, bránám pozinkované i poplastované (potahované) -brány jednokřídlé, dvoukřídlé, samonosné, jezdící po kolejnici -příslušenství, ...

Prodej, montáž, servis: - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny - telefonní přístroje, faxy Oprava a servis telefonních rozvodů. Výroba, instalace a oprava: - elektrické stroje a přístroje. Výroba: - elektrické rozváděče nn. Revize: - elektrická zařízení nn.

Maloobchod, velkobchod, prodej: -drogistícké zboží v Brně (prací prášky, zubní pasty, dětské pleny a další), barvy, laky pro malíře a natěrače.

Svítidla, osvětlení - prodej, montáž, realizace. Svítidla-moderní, závěsná, klasická, stropní, nástěnná, koupelnová, venkovní, stojací lampy, stolní lampy -prodej domácí spotřebiče -domácí elektrospotřebiče.

Dodávka: - design svítidla na míru. Projekce: - silnoproudé a slaboproudé rozvody - inteligentní eletroinstalace budov - vysoké napětí a trafostanice. Revize elektrických zařízení (silnoproud i slaboproud) - elektroinstalační práce - silnoproudé a slaboproudé rozvody - přípojky k distribuční síti. Fotovoltaické elektrárny.

Realitní kancelář, reality. Obchod, prodej, výkup, koupě, inženýrská činnost: - nemovitosti, byty, domy, novostavby, nájemní a činžovní domy, rodinné bydlení, kanceláře, obchody, pozemky, výrobní prostory, areály, chaty, chalupy, komerční výnosové nemovitosti (investice). Pronájem objektů. Poradenství v oblasti investic a developmentu. Právní ...

Prodej, pokládka: -podlahy masivní, dřevěné -doplňky.

Prodej - lepidla LOCTITE, TEROSON, PERMABOND, MOLYKOTE Prodej tmelů a lepidel pro strojírenský a automobilový průmysl.

Společnost je držitelem certifikátů ISO 9001:2009 a ISO 14001:2005 a OHSAS 18001:2008. Prodej byty: -včetně kompletního finančního a právního servisu (hypotéka, zápis do katastru, aj.). Činnost DEVELOPERA, pronájem nemovitostí tel.543235502: -p.Pavla Průšová, lokality Brno Řehořova -p.Jiřina Kropáčková, tel.543235507 Kanice-rodinné ...

Prodej, montáž: -podlahářské práce -podlahářská krytina -laminátové podlahy -řevěné podlahy -korkové podlahy -linoleum, PVC, marmoleum -koberce. Výroba: -truhlářská -židle -nábytek -vestavné skříně -kuchyně. Dílna: -Brno, Dukelská 57a -tel:545 577 548.

Výroba, distribuce: -jímky, septiky -studnařské, vodoměrné šachty. -žumpy -nádrže na vodu, skladovací nádrže -studnařské šachty, zhlaví vrtané studny -šachty pro tepelná čerpadla výroba na zakázku -trubky pro vrtané studny.

Výstavba, prodej: - krby, krbová kamna - udírny - sporáky - venkovní krby - ohniště - grily, lávové grily.

Designové studio. Studio pro architekturu. Architektonické studio.

Architektonické studio Home. Bytové interiéry. Návrhy, realizace interiérů, komerční prostory. Poradenství v oblasti bydlení, materiálového a barevného sladění. Nabídka architektonických návrhů i studií a hmotového návrhu interiérů.