Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Pronájem: -luxusní byty ve vilové čtvrti města Brna -kancelářské, skladové a drobné výrobní prostory.

Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Realitní činnost. Výstavba: - rodinné domy - půdní vestavby a návstavby - bytové domy.

Kuchyňské studio. Zakázková výroba kuchyní. Výroba, prodej, montáž: -kuchyně -nábytek -ložnice -obývací pokoje -vestavěné skříně -dětské pokoje -kancelářský nábytek. Služby: -záruční, pozáruční servis -návrh architekta -odborná konzultace -zaměření prostoru pro kuchyni -návrh kuchyňské linky -použití jakéhokoliv ...

Interiéry - realizace - 2D + 3D návrhy - konzultace vybaveníslužby bytového designera E - shop - sedací vaky - dekorace - květináče - tapety na zdi - dětské pokoje.

Dceřinná společnost německé firmy Hansgrohe. Prodej: -sanitární technika-vybavení koupelen -sortiment výrobních značek Hansgrohe, Axor -vodovodní umyvadlové, sprchové, vanové a kuchyňské baterie (armatury) -sprchy, sprchové soupravy, hadice, držáky -sprchové panely -koupelnové armatury - koupelnové doplňky, umyvadla, vany, ...

Vodoinstalace, kanalizace. Specializovaný prodej: -výrobky pro sanitární rozvody a kanalizaci, od výrobců HL Hutterer & Lechner, TECHNEAU, MARLEY, MCH - Miroslav Chuděj, GLYNWED, REDI, TOPWET, HILTI, Honeywell, GEBERIT, LIV, DYKA, Truhlář a spol. Montážní práce: -obor voda, topení, ZTI (zdravotně technické instalace) pro bytovou a ...

Prodej nadnormativních zásob, nadnormativní zásoby. Obráběcí nářadí a nástroje (vrtáky, frézy, závitníky, soustružnické nože, břitové destičky, svěráky, sklíčidla, pilové kotouče, pilové listy, magnety, otočné stoly, děličky a měřidla). Hydraulika (hydraulická čerpadla, ventily a rozvaděče, hydraulické pístnice a další různé hydraulické ...

Stavba - pergoly Prodej: - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - koberce - linolea - PVC - čistící zóny - žaluzie všechy typů - sítě proti hmyzu Prodej a montáž - koupelnový nábytekvýroba - restaurační nábytek.

Společnost zabývající se finančním a úvěrovým poradenstvím. Nemovitosti. Zajištěná inzerce na více než 15 realitních serverech a v tištěných periodikách. Prodej nemovitostí, realit.

Realitní kancelář, reality, prodej, pronájem nemovitostí. Naše realitní kancelář zprostředkuje prodej i pronájem Vaší nemovitosti. Nabízíme komplexní servis se specializací na byty, domy, rekreační objekty, pozemky v lokalitě Brno a Jihomoravský kraj. Investice do realit a poradenství zahraniční klientele.

Montáž: -okna -dveře -zimní zahrady -terasy WPC -interiéry -kuchyně -nábytek.

Sortiment: -dárkové balení Jakostního vína -dárkové balení Modrá řada -dárkové balení Zlatá řada.

Provádíme zasklívání v celé České republice, Slovensku a Rakousku. Provádíme práce ve výškách, stísněných prostorech -usazujeme skla různých hmotností, rozměrů i obloukové - konkávní -splňujeme normu DIN EN 13155.

Veškerou dopravu zajistíme: -vlastními vozidly dle potřeby a užitečného zatížení -disponujeme vozy s hydraulickým ramenem v provedení valník, dále dodávkou, furgonem a pickupem. Zajišťujeme zásobování staveb, stěhování strojů. ISO kontejnery kancelářské a skladové (pronájem, prodej).

Provádíme: -manipulace -usazování -montáže -zasklívání -údržbu (nejen) oken. Využití tam, kde je omezený přístup, ve stísněných prostorách a omezených staveništích -šířka stroje v jízdním režimu je 75cm -gumové pásy -dieslový motor nebo elektrický agregát (pro práci v uzavřeném prostoru uvnitř objektu).

Naše infračervené topné panely se vyrábí podle nejpřísnějších norem pro zajištění kvality. Pro výrobu používáme pouze prověřené a vysoce kvalitní materiály. Všechny skleněné a zrcadlové prvky jsou vyrobeny ze zpevněného bezpečnostního skla (ESG).

Internetový obchod, e-shop: - nábytek z masivu skříně, komody, postele.

Dovozem, distribuce: -vysokoteplotní izolační materiály -různé druhy izolačních materiálů -rohože, desky, papír, moduly, nasávané tvarovky, plastická hmota a volná vlna z keramického vlákna. - žáruvzdorné izolace.

Výroba, velkoobchod, prodej: -světelná technika -osvětlovací tělesa, svítidla, systémy -svítidla vestavná(pro zrakově náročná prostředí, pro čistá prostředí, odolná proti mechanickému poškození) -svítidla přisazená a závěsná (pro sportoviště, dekorativní) -svítidla průmyslová(pro vlhká a prašná prostředí) -závěsné ...

Výroba nábytek, nábytku na zakázku. Nabízíme kuchyně, vestavěné skříně či dětské pokoje, ložnice. Kuchyňský program, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje, ložnice, obývací stěny.

Kompletní vybavení interiéru rodinných domů, bytů, kanceláří za ceny přímo od výrobce: -zdravotní matrace ortopedické obyčejné i polohovací -nábytek z masivu (dub*, buk*, smrk, aj.), ložnice-postele, skříně, komody -ohýbaný nábytek (buk*), kuchyňské stoly, sedací soupravy, křesla -obývací stěny-masiv, dýha, lamino -kuchyně na ...

Projekt, dodávka, montáž: -měřící a regulační technika -servis a kalibrace měřících přístrojů. Elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Práce v terénu na zakázku.