Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Velkoobchod - elektrodíly snímače tlaku, polohy, teploty Dotační poradenství pro program rozvoje venkova

Prodej: - pozemky v Pohořelicích. Výstavba: - rodinné domy na klíč.

Architektonický ateliér: -architektonický návrh, studie, projekce, realizace: -interiéry -prodejny -kanceláře -veřejné prostory -byty -rodinné domy -typový nábytek -infokiosky -variashop -výstavní expozice -orientační systémy -světelné reklamy -design. Kyzlink Lifestyle Radlická 1c, Praha 5 Tel: ...

Montáž, ukládka: - betonářská ocel (výztuže) včetně drátů a distančních prvků.

Truhlářství. Vyroba: -kuchyně, vestavěné skříně, obývací stěny.

Rekonstrukce a výstavba bytů a bytových domů. Realitní činnost, investiční poradenství.

Dodávka: - interiéry kanceláří - komplexní interiérové celky - bytový nábytek.

Doprava - nábytek Stěhovací služby Montáž - kuchyňské linky - nábytek.

Prodej: - městský mobiliář (lavičky...) - kancelářský nábytek - kovový a gastro nábytek - školní nábytek - nábytek pro mateřské školy - hotelový nábytek.

Prodej, e-shop: -kuchyně -kancelářský nábytek a židle -ložnice - skříně.

Prodej a pronájem - byty - domy - rekreační objekty.

Prodej, montáž, servis stínící technika: -žaluzie všech typů a provedení -horizontální -vertikální -venkovní -shrnovací dveře -venkovní rolety (rolády) -vnitřní, látkové rolety -japonské stěny, látkové, posuvné -sítě proti hmyzu -možnost montáže (poličky a garnýže) -hodinový manžel.

Společnost Altronik s.r.o. jsme založili v roce 1998 jako velkoobchod zaměřený jenom na jih Moravy. Postupně se činnost rozšířila na území celé ČR. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - televizory Mascom, FINLUX - satelitní technika - hlavní stanice pro STA - anténní technika - satelitní přijímače, příjem - set-top-boxy pro DVB-T a ...

Velkoobchod, prodej, prodejní sklad: -zahradní, farmářská technika VARI -náhradní díly: -traktory ZETOR -zemědělská technika -malá mechanizace -motrové pily -travní sekačky -mechanické, elektrické nářadí -autobaterie -ochranné pracovní pomůcky

Financování koupě nemovitostí hypotéky, stavební spoření, úvěry, refinancování, slučování půjček. Pojištění nemovitostí, domácností, kanceláře, odpovědnosti, životní, neschopnosti splácet hypotéku, pojištění nájmu, kauce Prodej a pronájem: - rezidenční nemovitosti - domy - byty - pozemky - chaty a chalupy - developerské projekty - ...

Dodávka, montáž, servis, projekce: -vzduchotechnika -klimatizace: -pro bytové a kancelářské prostory -pro průmyslové a výrobní prostory.

Pracovní ochranné pomůcky. - prodej barev - laky - potřeby pro malíře a natěrače - pracovní a ochranné pomůcky - drogistické zboží - zahrádkářské potřeby - maziva a oleje.

Maloobchod, obchod, prodej, zásilková služba: -nábytkové hrany a kování - kompletní sortiment Hrany: -ABS, nažehlovací, dýhové -závěsy, výsuvy, výklopy, drátěný program, úchytky a ostatní kování firem Hettich, Blum, Samet, Salice, Emuca, Tekno, Vibo a jiné.

Pokládka, prodej: - koberce - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - parkety.

Výrobce: -elektroinstalační materiál pro rozvaděče. Čištění všech druhů elektroinstalací pod napětím do 1000V. Import feritových jader Prodej elektroinstalačního materiálu.

Realitní kancelář Inženýring Developerská činnost

Obchod, prodej: - tapety - svítidla. Návrhy (projekt), realizace a vybavení, poradenství: - interiéry. Prodej: - nábytek vč. montáže BRIK, JAVORINA, CALLIGARIS - postele - ložnice - obývací pokoje - sedací soupravy (i kožené) - židle - stoly - jídelní sety - předsíňové stěny - zdravotní matrace - koberce.