Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Centrum interiéru, projekční kancelář Prodej, realizace: -dveře vchodové, vnitřní, bezpečnostní, protipožární, obložkové zárubně (PRUM, Masonite, Sapeli, Stylus aj.) -podlahy laminované, vinylové, pvc, dřevěné, přírodní pvc, masivní dřevěné (Tarkett, Parador, Quckstep, Kronotex, Balterio, Kahrs, Europarkett, Designline, Thermofix, Expona, ...

Společnost DIFF s.r.o. se zabývá prodejem profesionálních, kvalitních jádrových vrtáků a magnetických vrtaček pro průmyslové vrtání kovových materiálů. Nabízíme sortiment profesionálních vrtáků od prověřených výrobců. Internetový prodej, e-shop: - jádrové (korunkové) HSS, HSS-Co a TCT vrtáky - magnetické vrtačky - brusky pro jádrové ...

Návrh, dodávka, montáž: - stínící technika - žaluzie, rolety - venkovní žaluzie - markýzy - tapety - slunečníky.

KRP realitní služby s.r.o. provozuje realitní kancelář zaměřující se na bytové, nebytové prostory a pozemky.

Pavel Strejček se zaměřuje na ruční výrobu nožů a pouzder a na broušení nožů.

Techhouse s.r.o., odštěpný závod se zaměřuje na prodej studiové, zvukové, hi-fi, DJ a světelné techniky, sluchátek, kabelů, LP desek a nábytku.

Interier Akcent s.r.o. se zaměřuje na návrh, výrobu a montáž interiérů, kuchyní a nábytku.

Expolight s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, půjčování elektromateriálu a svítidel a na dodávku rozvaděčů.

Good REAL, s.r.o. je realitní kancelář zaměřující se na prodej, nákup a pronájem nemovitostí a na financování.

Náš Pasport s.r.o. se specializuje na zaměřování veřejného osvětlení, zeleně, kanalizací, mobiliářů, komunikací a hřbitovů.

IP Solution for your living s.r.o. se zaměřuje na služby týkající se financování bydlení, na majetkové a úrazové pojištění a realitní služby.

Maloobchod, prodej: -spodní prádlo -pyžama -župany -punčochové zboží -domácí oblečení -trička -plavky -kapesníky.

Prodej - hnojiva, substráty, balkónové květiny vazba velikonoční, dušičková, vánoční. Prodej- květináče, koše, truhlíky. Zahradnictví- trvalky, skalničky, okrasné traviny a dřeviny, dřeviny (popínavé, okrasné), jehličnany, vysazování truhlíků, košů a jiných nádob. Prodej - byliny, koření.

Pila. Výroba, prodej: -řezivo a dřevo -prkna, latě, hranoly, trámy, fošny. Zakázková výroba: -zahradní a parkový nábytek.

Ventilátory a díly pro vzduchotechniku.

Zakládání zahrad Projekty zahrad Výsadba živých plotů Terénní úpravy Zakládání trávníků Závlahové systémy Kácení a prořezávání Arboristika Zeleň v interiérech Zimní údržba cest .

Květinářství. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -keramika. Služby: -aranžování, aranžmá ze suchých květin -vazba svatebních, smutečních kytic -příležitostná vazba.

Hodinový manžel, též známý jako Seniorservis zajišťuje drobné opravy a rekonstrukce bytů. Provádí montáž nábytku, malování bytových interiérů, zkrátka různé stavební, zednické i natěračské práce v Brně a přilehlém okolí. Také se zaměřuje na úsporu vodu pomocí perlátorů. Mezi poskytované služby patří: - drobné opravy v domácnosti, malířské ...

Prodej, e-shop - designové topení a radiátory - topná tělesa.

Naše společnost TANTO s.r.o. je dodavatelem ochranných nátěrových systémů, které se dají využít v širokém spektru průmyslových odvětví. Dodáváme vysoce kvalitní produkty, které splňují vysokou odolnost proti korozi a odolávají veškerým agresivním podmínkám způsobovaných chemickým i průmyslovým prostředím. Škála materiálů SigmaCoatings je ...

Zahradnictví. Prodej: -jehličiny, keře, skalničky, trvalky, pokojové květiny, řezané květiny -postřiky, zemina, sazenice, hnojiva, květináče, truhlíky, dušičková vazba, vánoční vazba, smuteční kytice -zahrádkářské doplňky -ekologická zelenina.

Květinářství: - firemní klientela (květiny pro firemní a státní sektor) - svatební kytice (dekorace na míru, kytice na míru) - smuteční kytice (pohřební květiny) - dárkové kytice - aranžmá (dušičkové, vánoční) - kunštátská keramika, orchideje, růže, květináč, hnojivo, svíčka, substrát, pokojové rostliny.

Společnost VMD stav s.r.o. provádí hrubé stavby, fasády, obklady, dlažby a také sádrokartony. Stavba, výstavba: - hrubé stavby. Práce: - fasády - obklady - dlažby - sádrokartony. Jsme spolehlivá firma, která si zakládá na kvalitě odvedené práce za přijatelné ceny. Sídlo společnosti se nachází v Brně na ulici Dukelská třída ...

Společnost VAŠSTAV, s.r.o. poskytuje svým klientům již od roku 1992 širokou škálu stavebních služeb. Naše činnost se převážně zaměřuje na výstavbu rodinných domů, bytů, nebytovou výstavbu a také rekonstrukce škol, úřadů či koupališť. Dále zajistíme projektovou dokumentaci, inženýrskou činnost, energetická hodnocení projektovaných objektů a další ...