Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
TLAČBABA, s.r.o. je projekční kancelář, realizace bytových i nebytových interiérů, vizualizace ve 3D, poradenství.

Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky, nářadí. -maloobchod - velkoobchod -doprava spojovacího materiálu v rámci celé ČR(sběrná služka GEIS - palety, resp. GENERAl PARCEL - balíky) -kompletace dodávek -balení -poradenská činnost

EIM elektro s.r.o. se specializuje na prodej: - elektromateriálu, elektroinstalačního materiálu, přístrojů - kabely, vodiče, svítidla, světelné zdroje - materiálu (úchytný, úložný, hromosvodový a zemnící) - rozvaděčů a baterií - nářadí a ochranných pomůcek

RATAN KLUB s.r.o. provozuje maloobchod a internetový obchod s ratanovým nábytkem a bytovými doplňky.

Společnost nabízí luxusní postele pro lepší spánek.

Společnost je certifikována dle ČSN EN ISO 9001:2001 Společnost je zapojená do systému EKO-KOM. Společnost je držitelem certifikátů EKOLAMP a Merit Concept A. Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál ...

Langr klimatizace s.r.o. se zaměřuje na servis, prodej a montáž chladící a klimatizační techniky a provádí revize těsnosti chladících zařízení.

Vladislav Krčma se zaměřuje na opravy a servis zahradní techniky, sekaček, pil, traktorů, křovinořezů různých značek.

AROBO - Woodener and Wood Gift s.r.o. ses zaměřuje na výrobu a prodej dřevěných bytových doplňků, svatební dekorace a dřevěných motivů na míru.

Společnost CRP SERVICE, s.r.o. se specializuje na hliníkové okna, dveře a zahrady, prosklené stěny a fasády, sklohliníkové doplňky, montážní práce a projekce a konstrukce.

Brož gastro, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zařízení pro gastronomii a na záruční a pozáruční servis chladících zařízení a klimatizací.

G VEST s.r.o. podniká v oblasti stavebnictví, konkrétně: - výstavba, rekonstrukce domů - stavby na klíč, pasivní domy - půdní vestavby - zateplovací systémy - nabídka, prodej realit, nemovitostí

Společnost Mohlis Brno - je ryze českou společností, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1993 a poskytuje už 25 let profesionální služby v oblasti ochrany Vašeho majetku. V kompletním sortimentu služeb najdete bezpečnostní agenturu, online ostrahu, zabezpečení objektů nebo úklidové služby a facility. Společnost má své hlavní sídlo v Brně, ...

Společnost design ATAK s.r.o. se zaměřuje na návrhy privátních i komerčních interiérů, grafický design a 3D vizualizaci.

VSB Lighting s.r.o. se zaměřuje na prodej komponentů pro strojírenství, kotevní techniku, stavební chemii a na svém e-shopu má i široký výběr nářadí a komponentů.

Společnost Wiretech s.r.o. se zaměřuje na spojovací techniku, zpracování kabelů, odporové svařování a uoltrazvukovou technologii.

Společnost LIGHTINGPRO s.r.o. se zaměřuje na návrhy a dodávku svítidel, zakázkovou výrobu atypických svítidel a měření hladiny osvětlení.

Chytré bydlení s.r.o. se zaměřuje na instalace a správu internetu a sítí v domácnostech a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a provozuje e-shop s výrobky pro chytrou domácnost.

Iva Drápelová se zaměřuje na výrobu medu, svíček a svícnů a na masáže a reflexní terapii.

Elektro-Monteur s.r.o. se zaměřuje na výrobu rozvodů, elektromontážní práce, programování, automatizaci, regulaci topení a chlazení a mnoho dalšího,

Poskytuji komplexní realitní služby pro Kuřim, Brno a okolí. Obchodem s nemovitostmi se zabývám více jak 20 let. Kromě bohatých zkušeností nabízíme osobní přístup, diskrétnost a profesionalitu. Ráda Vám poradím s prodejem nemovitostí. S důvěrou se na mě můžete obrátit na mobil: 604 215 302, nebo email: makesova@post.cz

Společnost Jana Vlacha zajišťuje prodej kuchyňského nábytku na míru.

Topení nejlevněji s.r.o. je montážní společnost, která prodává materiál a produkty týkající se topení, radiátorů, rozvodů, koupelen, kuchyní, solárních systémů a mnoho dalšího.

PhDr. Adam Chalupníček provozuje internetový jarmark služeb, zboží a výrobků.

SEAMO spol. s r.o. se specializuje na výrobu a prodej: - výkonové odpory - brzdné odpory pro frekvenční měniče - rozběhové odpory pro jeřáby - zatěžovací a ochranné odpory výkonů od 200W do 6MW. Dodávka generátorů, motorů od 10kW do 1MW, dodávky a instalace frekvenčních měničů a střídačů.