Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Specializuji se na návrhy a realizace interiéru. Vytvořím Vám moderní a funkční interiér přesně dle Vašich představ, který bude plný barevné a emocionální harmonie pro příjemné bydlení. Nechte si poradit od profesionálního designéra.

TEDIS s.r.o. se zaměřuje na destilaci, míchání a prodej alkoholu a dalších lihovin a na správu nemovitostí.

Maropyll s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace zahrad, kácení stromů, zemní práce a provozuje e-shop se zahrádkářskými, vinařskými a hospodářskými potřebami.

Společnost G Trade spol. snr.o. z Brna se od svého založení roku 2006 věnuje importu, prodeji a montáži obkladových desek, závěsných a větraných fasád a tepelné izolaci.

Hemodialýza, nefrologická ambulance - ordinace: Otakara Kubína 179, 680 01 Boskovice.

Prodej stavebního materiálu: - běžný prodej (zboží s DPH) - komisní prodej, stavební bazar. Zprostředkování výroby oken a dveří na míru.

Prodej hutní výrobky a železářské zboží. Široký sortiment hutních materiálů a válcované výrobky INP, UNP, IPE, HEA, HEB, HEM, válcované profily, plechy, trapézové plechy, sandwichové panely, jekly, trubky, betonářská ocel a kari sítě. Sídlo firmy: Znojmo, Oblekovice 6.

DURO DESIGN s.r.o. se zaměřuje na návrh a výrobu designového nábytku a interiérových prvků.

VITOM a.s. je realitní kancelář zaměřující se na nájmy a pronájmy bytů a investiční činnost týkající se dluhopisů.

Zdeněk Horák se specializuje na prodej a servis klimatizací a vzduchotechniky.

ZAHRADY ŘIHÁČEK s.r.o. se zaměřuje na návrhy a realizace zahrad, údržbu zeleně, výsadbu stromů, terénní úpravy, osvětlení zahrad a další související činnosti.

Dobráklíma, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací, radiátorů, ventilátorů a dalších produktů.

Společnost AC Vídeňská s.r.o. se zaměřuje na pronájem a správu nemovitostí a na revize a opravy elektrických zařízení.

Služby v oblasti 3D vizualizace a návrhů interiérů i exteriérů, tvorby animací, Home Staging a odborného poradenství. Tvorba řešení interiéru domů včetně kuchyně, koupelny, pokojů, ložnice, půdních vestaveb i prostor v exteriéru jako jsou zahrady, parky a pergoly.

Firma Roman Vach se zabývá stavební činností. Poskytujeme zednické a stavební práce. Provádíme kompletní zednické práce, výkopy, odpady, omítky, zdění, betonaže, izolace, obklady, pokládku zámkové dlažby, terénní úpravy, nátěry, sádrokarton, malování, úklid a další. Po domluvě možnost kompletace vody a elektřiny i s revizní ...

Penzion Smile Brno provozuje penzion. -pokoje 2lůžkové, 3lůžkové, 4lůžkové -koupelna a WC na chodbě vedle pokoje - možnost i vlastní -Tv, Wifi připojení -možnost parkování, snídaně. Cukrárna, kavárna, prodej. -chlebíčky -zákusky, minizákusky, řezy -čajové pečivo, vánoční cukroví -zmrzlina -cukrovinky -objednávky dortů a obložených ...

Provádíme stavební úpravy, bourání, demolice, stěhování, úklid prostor, revitalizace bytových jader, rekonstrukce bytů, suchá výstavba, podlahové krytiny, malířské a natěračské práce, vyklízení, zemní, výkopové, zahradnické práce.

INDEGO INTERIER s.r.o. Vám zajistí: - zakázkovou výrobu a realizaci bytových interiérů a kuchyní, atypického design nábytku - vybavení kanceláří, obchodů, hotelů a restaurací. - exotické dřevěné dýhy a výroba dýhovaného nábytku - restaurování nábytku a výrobu dřevěných venkovních roštů a teras

Pan Jiří Kryštof se specializuje na poskytování komplexních podlahářských prací. Dodání a položení jakékoliv podlahoviny je pro nás hračkou. Naši podlaháři jsou opravdovými profesionály a odvádějí skvělou práci. Položíme Vám laminátové, plovoucí i dřevěné podlahy a také koberce. A postaráme se Vám o renovaci parket. Naleznete nás na adrese ...

KIPP CZ s.r.o. se specializuje na ovládací prvky, normované díly, upínací techniku a jejich speciální řešení.

Jiří Roubalík se zaměřuje na servis mobilních telefonů, chytrých hodinek, robotických vysavačů a elektrických koloběžek, dále na instalaci SW, čištění reproduktorů a ochranné skla.

VRATA PRO s.r.o. se zaměřuje na prodej a montáž garážových a průmyslových vrat, pohonů, vchodových dveří a předokenních žaluzií.

Vekuban, s.r.o.se specializuje na malby, bezpečnostní a protiplísňové nátěry, LED osvětlení a na mobilní pískování.

Chlazení kvalitně s.r.o. se zaměřuje na montáž, servis a opravy chladící techniky, klimatizací a tepelných čerpadel.