Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
STRMA s.r.o. se zaměřuje na řešení, projektování a realizaci LED osvětlení, kamerových, pokladních a audiovizuálních systémů.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

Lukáš Říha zajišťuje záruční i pozáruční servis oken, dveří a posuvných systémů, dodávku žaluzií a sítí proti hmyzu.

Frigomax s.r.o. se specializuje na prodej, instalace, servis, opravy a revize klimatizací pro domácnosti i firmy a tepelných čerpadel.

SIG - IMPEX montáže s.r.o. se specializuje na prodej, montáž a servis čerpadel, ohřívačů vody, filtrů a tlakových nádob.

ProAir, s.r.o. se zaměřuje na projektování, návrh řešení a montáž klimatizací a provádí servis vzduchotechniky, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost windMax s.r.o. se zaměřuje na realizace, montáž a servis klimatizace, chlazení a vzduchotetechniky.

JIMAR SERVIS s.r.o. se zaměřuje na úklid, mytí oken, výškové práce, kácení stromů a na pronájem plošin.

REVOSAN servis s.r.o. se zaměřuje na servis a montáž klimatizací a chladících zařízení.

RBR-servis, s.r.o. se zaměřuje na pronájem a prodej prostor pro společnosti, zajištění energií, vybavení, hardwaru, softwaru a účetních a právních služeb.

Posadtese.cz se zaměřuje na prodej kancelářských křesel, kuchyňských židlí, křesel, sedacích pytlů a sedaček.

Architektonická, projektová, inženýrská kancelář: -projekce, projekty -architekti -urbanistické studie -architektonické studie -dokumentace: -pro územní řízení -pro stavební řízení -pro realizaci stavby -skutečného provedení -projektová činnost v rámci realizace stavby -autorský dozor a poradenská činnost ...

Služby: -logistické analýzy: -náklady na životní cyklus výrobku -akviziční procesy. Výroba: -obchodně technická dokumentace: -internetové katalogy náhradních dílů strojírenských výrobků -návody k obsluze a dílenské příručky, výuková dokumentace. Prodej: -software Expert Choice (vícekriteriální analýzy AHP) ...

Zámečnické práce, stavební zámečnictví: -branky, brány, ocelové konstrukce, výkladce, zábradlí -garážová vrata -oplocení, zábradlí.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Velkoochod, maloobchod spojovacího materiálu. Kovoobrábění, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámečnické práce. Galvanizace kovů.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2009. Stavby pozemní (též katalog typových rodinných domů), průmyslové, dopravní, vodohospodářské: -výstavba objektů na klíč, novostavby, rekonstrukce, poradenství v oboru -demolice včetně likvidace sutě a odpadu -stavební práce, obklady, dlažby -sádrokartonové práce, příčky -technická ...

Pronájem, půjčovna, montáže, instalace: - stavební lešení. Realitní služby Finanční služby Obchodní služby.

Společnost JO Technlogy se zabývá vývojem a následnou vlastnoruční výrobou LED svítidel. Vyrábíme světla založena na čisté, nízkoenergetické technologii LED. Naše osvětlení mají uplatnění v interiérech a exteriérech domácností i v různých druzích průmyslu.

Naše společnost Picador - Zahradní město, s.r.o. se orientuje na výstavbu rodinných domů a bytů. Zabýváme se také rezidenčním developmentem. Fungujeme jako realitní kancelář. Poskytujeme také finanční a hypoteční servis.

TLAČBABA, s.r.o. je projekční kancelář, realizace bytových i nebytových interiérů, vizualizace ve 3D, poradenství.

Prodej spojovacího materiálu, kotevní techniky, nářadí. -maloobchod - velkoobchod -doprava spojovacího materiálu v rámci celé ČR(sběrná služka GEIS - palety, resp. GENERAl PARCEL - balíky) -kompletace dodávek -balení -poradenská činnost

EIM elektro s.r.o. se specializuje na prodej: - elektromateriálu, elektroinstalačního materiálu, přístrojů - kabely, vodiče, svítidla, světelné zdroje - materiálu (úchytný, úložný, hromosvodový a zemnící) - rozvaděčů a baterií - nářadí a ochranných pomůcek

RATAN KLUB s.r.o. provozuje maloobchod a internetový obchod s ratanovým nábytkem a bytovými doplňky.