Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Testování, měření, analýzy a kontroly -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a ...

přerušeno od 01.03.2013 do 01.03.2018 Maloobchod, prodej: -květiny Brno -doručovaní květin Brno a okolí -svatební floristika -design interieru. -firemní květinový servis -smuteční kytice a věnce -dekorace, aranžma, dárky.

Návrhy a realizace: -interiéry na zakázku -návrhy včetně 3D vizualizací -kompletní realizace interiéru na klíč.

Stolařské práce Zakázková výroba -kuchyňský nábytek -zakázková výroba -kancelářský nábytek (stoly, židle, skříně, ...) -zakázková výroba -koupelnový nábytek -nábytek (knihovny, stoly, lavice, vestavěné skříně, ...) - výroba-okna, dveře.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 07.03.2014 do 31.12.2016 Realitní kancelář Jelínková zajišťuje výměny obecních a nájemních bytů. Zprostředkování prodeje nemovitostí. Zajištění znaleckých posudků, vyhotovení geometrických plánů.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 28.02.2013 do 28.02.2023 Květinářství. Prodej: -svatební kytice -dárkové kytice -hrnkové květiny -suchá vazba -pohřební vazba. Po dohodě rozvoz po Brně.

Internetový prodej náhradních dílů na minibike. -široký sortiment náhradních a tuningových dílů (nejkomplexnější v ČR) -stále aktualizovaná nabídka minibike sortimentu -záruka nejnižších cen -objednávky jsou většinou odeslány do 24 hodin po objednání.

Prodej řezaných a hrnkových květin. Aranžování suchých i umělých květin. Vazba svatebních a smutečních kytic. Prodej bižuterie, svíček, proutěného zboží, obrázků, éterických olejů, dárkových předmětů a keramiky

Pravidelné úklidy bytů a firem - úklidy novostaveb po malířích atd.. - předvánoční a jarní gruntování - mytí oken i ze závěsu - čištění koberců a sedacích souprav - čištění párou.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 02.05.2012 do 31.05.2017 Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem: -byty -rodinné domky -kanceláře -sklady -obchodní prostory -pozemky. Poradenství.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 02.04.2014 do 02.04.2019 Internetový a kamenný obchod: -bytový textil -látky, ložní povlečení -záclony, závěsy a mnoho dalšího. Poskytujeme také šicí služby.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 05.03.2012 do 05.03.2022 Maloobchod, prodej: -krby a příslušenství HAKR -krbová kamna -krbové vložky - plech, litina -topeniště - šamot, litina, kombinované -horkovzdušné a teplovodní krbové vložky -krbové nářadí a doplňky -užitková a dekorativní keramika. Služby: -stavba krbů ...

přerušení od 30.06.2013 do 31.12.2023 Služby: -dokončovací interierové práce -montáže nábytku -pokládky podlahových krytin -malování -drobné elektroinstalační práce -dodávky nábytku na míru -vestavěné skříně, kuchyně.

přerušeno: 8.4.2009-8.4.2019 Výroba a montáž : - zimní zahrady - prosklené fasády - skleněné střešní systémy THYSSEN

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.11.2010 do 31.12.2015 Protipožární dveře.

Návrh včetně vizualizace v 3D. Výroba: -kuchyňské linky včetně instalace a prodej elektrických spotřebičů všech značek -nábytek: -dětský, ložnice, obývací stěny -interiéry na klíč -stoly a židle, sety -vybavení obchodů a restaurací: -prodejní a barové pulty -vitríny, výlohy včetně osvětlení -vybavení penzionů a hotelů, ...

Zakázkové truhlářství, stolařství. Výroba veškerého nábytku, široký výběr materiálů od imitací po masív, atypický nábytek na míru: -vestavěné skříně -kuchyňské linky (kuchyně) -kancelářský nábytek -dětské pokoje -solitéry -vybavení restaurací -půdní vestavby.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 18.02.2014 do 18.02.2024 Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, pokládka, renovace, broušení, lakování, vyrovnání, stěrkování samonivelačními stěrkami MUREXIN, SCHÖNOX: -plovoucí podlahy, PVC, korek, tmely, lepidla, stěrky, lišty -podlahy-laminátové, dřevěné, dyhované -podlahářské ...

Centrum plovoucích podlah. Montáž, dodávka, pokládka: -plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné, korkové) -podlahy z PVC -antistatické podlahy -přírodní linolea -koberce bytové i zátěžové, korek -parkety (pokládka, renovace, broušení technologií BONA). Na všechny provedené práce nabízíme záruční i pozáruční servis, kompletní poradenskou ...

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 05.12.2014 do 31.12.2050 Obchod, dodávka na klíč, prodej, renovace, poradenství: -podlahy -parkety -schody. Úprava povrchu před pokládkou samonivelačními stěrkami. Podlahy: -plovoucí, l aminátové, dřevěné značky PARADOR, TOPOS, EGGER, QUICK STEP, MAGNUM, WOHA, FINSA ...

Prodej: -elektrické nářadí, elektronářadí.

Architektonický návrh, realizace: -interiéry na klíč. Prodej: -nábytek (kancelářský, bytový, dřevěný zahradní nábytek) -bytové doplňky -koberce.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky: -veškerý sortiment barev -syntetické, nitrokombinační, disperzní barvy -fasádní nátěrové hmoty -stavební chemie -barvy na omítky, sádrokarton, beton, dřevo, plast, kovy -lazury na dřevo -autolaky MOTIP -malířské potřeby.

přerušení: od: 2.11.2009. Realitní kancelář.