Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Služby: - realitní kancelář.

Výprodeje zásob s.r.o. je společnost, která provádí výprodeje firemních skladů a strojů, bazar nadbytečných zásob.

Dodávka: - aerační věže - filtry a filtrační zařízení - vzduchotechnika - čerpadla - dávkovací systémy

Zavěšené fasády, dodávka, montáž - provětrávané fasády - odvětrané sokly.

Stavební činnost: - dlaždičské práce - zemní práce - vyklízecí práce

Služby: - realitní kancelář.

Rihacek s.r.o. podniká v oblasti stavební a průmyslové chemie. Zajišťují distribuci od renomovaných západoevropských dodavatelů - tmely, lepidla, PU pěny.

ATIN-CA, s.r.o. dodávají zařízení a vybavení pro: -interiéry hotelů -restaurací -kaváren -barů -cukráren -pekařství -rychlého občerstvení -interiéry obchodů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -sklo, porcelán -křišťál -jídelní sady -zastoupení firmy Bohemia Crystal. Další prodejny: -GLASS MARKET Orlí 9, 602 00 Brno tel.: 542 212 190 -BOHEMIA Náměstí Svobody 4, 602 00 Brno tel.: 542 218 895.

Činnost: - správa vlastních nemovitostí.

Činnost: - správa nemovitostí - pronájem bytů, nebytových prostor.

Professional Facility Management, a.s. zajišťuje nájem obchodních, kancelářských a skladovacích prostor. Provádí správu objektů a nemovitostí.

Pro DIS - vzduchotechnika, spol. s r.o. zajišťuje dodávku vzduchotechniky.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Služby - sjednávání úvěrů na bydlení - hypotéky, spotřebitelské úvěry - pojištění majetku, osob, vozidel.

Trust Corporations s.r.o. je realitní kancelář zaměřující se na výměny a privatizace obecních i státních bytů v Brně a na prodej, nákup a pronájem nemovitostí.

Realitní činnost - prodej a pronájm bytových, komerčních i průmyslových prostor.

Realitní kancelář. Kompletní realitní servis: -zpracování kupní smlouvy -zpracování návrhu na zápis do katastru nemovitostí a následný vklad -zpracování smlouvy o převodu členských práv a povinností k družstevnímu bytu -zpracování všech typů nájemních smluv -zpracování smlouvy o věcném břemeni -zpracování zástavní smlouvy ...

PF GROUP, a.s. vyrábí a prodává: - okenní vnitřní a venkovní parapety - schodišťové systémy - střešní prvky.

AMTECH, spol. s r.o. dodávají: -technologická zařízení -materiály i součástky pro elektrotechnickou a elektronickou výrobu. Servis, konzultační činnost, školení a technická podpora pro veškerá dodávaná zařízení a technologie. V našem sortimentu najdete téměř vše, co potřebujete pro výrobu elektrotechniky: -pasívní součástky a ...

Montostav, s.r.o. se zabývá: -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související ...

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Pobočka Boskovice - adresa: Komenského 294/42, 680 00 Boskovice.

H.S.Com, s.r.o. prodává: - průmyslová garážová vrata - automatické závory - automatické systémy.

BPP spol. s r.o. vyrábí a zpracovává: -polyuretany (PU) pro čalouníky, výrobce přileb, obalové výplně k přepravě zboží, přířezy polyuretanových pěn: -tvarové dílce pro sedací a lůžkový nábytek (sedáky, opěrky, komplety dle zákazníka, bloky, desky, rolované zboží, formaty, klíny, plošné a prostorové tvarovky, matracová jádra) -další úpravy ...

Revize elektrických zařízení - elektro revize - elektrického ručního nářadí, hromosvodů, elekroinstalací bytů, rodinných domů. Prodej, instalace, revize a servis - stomatologické přístroje a zařízení. Servis a opravy - hudební a audio přístroje.