Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Činnost: - inženýrské služby v investiční výstavbě - stavební dozor

Výroba, velkoobchod, maloobchod, e-shop: - ozvučovací, multimediální a světelná technika

BPP Energy, s.r.o. se zaměřuje na oblast energetiky, komplexní dodávky elektráren a tepláren na klíč a vývoj a výrobu různých druhů kotlů.

NEXT BRNO, s.r.o. provozuje velkoobchod, maloobchod, prodej: -bezpečnostní dveře NEXT -pevné, nůžkové, rolovací mříže -předokenní rolety -garážová vrata -bezpečnostní, solární, reflexní fólie na sklo -elektronické zabezpečovací systémy -bezpečnostní vložky EVVA -videotelefony -trezory.

BERG Vrata, s.r.o. provozuje autorizovaný prodej a montáž vratových a dveřních systémů Hörmann: - garážová vrata - pohony garážových vrat - průmyslová vrata - stínící technika - vchodové dveře - závory, výsuvné sloupy, brány

OSS Brno, s.r.o. poskytuje služby: -elektroinstalace do 1000 V -vodoinstalace vnitřní -plynoinstalace interierové -ústřední a etážová topení podlahová -instalace voda, plyn, topení -elektromontáže silnoproud, slaboproud, strukturovaná kabeláž, EZS, EPS, CCTV -realizace staveb, rekonstrukce, revitalizace panelových domů, bytových jader, ...

Řezání kamene & dlažby je kameníctví, nabízející řezací služby do kamene, dlažeb a betonu.

Miroslav Stavjař poskytuje služby: -fyzickou ochranu vnitřních a vnějších prostor -správu objektů, areálů.

PEFRA s.r.o. je dodavatelská a stavební firma. Dodávka, montáž, demontáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -hliníková okna -dveře. Doplňky: -žaluzie -sítě proti hmyzu -parapety.

Jana Beckerová provozuje realitní agenturu, která zajišťuje: - prodej, pronájem, podnájem: -kompletní servis -domy, rodinné domy, byty -nebytové prostory -pozemky, parkovací místa -chaty, chalupy -zahrada.

BARÁK-STAV s.r.o. poskytuje prodej a pronájem rodinných domů a bytů. Provádí výstavbu rodinných a bytových domy, zateplení objektů.

Ing. Viktor Sinajský provádí návrhy: - privátní interiéry - komerční interiéry - grafický a produktový design

TEAK BRNO, spol. s r.o. je truhlářství, které se specializuje na zakázkovou výrobou nábytku a také pokládkou podlah.

MVLstav s.r.o. se zaměřuje na stavební, zemní a bourací práce, pokládku dlažby, výstavbu chodníků, ostrahu objektů a úklidové služby.

Fabrexi s.r.o. se specializuje na automatizaci technologických procesů, řídící systémy, elektrické pohony a strojové vidění.

CETECHO s.r.o. je certifikovaný zpracovatel umělého kamene CORIAN, AVONITE, HI-MACS, STARON, SWANSTONE, LYRIC, HANEX a MONTELLI. Z kompaktních materiálů vyrábíme kuchyňské pracovní desky, dřezy, koupelnový nábytek, umyvadla a vany, recepční a barové pulty, vybavení laboratoří, design nábytek a svítidla, venkovní fasády a další. Disponujeme ...

TOP HEAT s.r.o. Vám poskytne návrh, instalace, montáž, servis: -poradenství a projekci -záruční i pozáruční servis -topné systémy -solární systémy -tepelná čerpadla země-voda -tepelná čerpadla vzduch-voda -ventilační tepelná čerpadla -ohřívače vody pro tepelná čerpadla -akumulační nádrže -příslušenství -nerezové ohřívače vody NIBE.

KLIMAKOM, spol.s r.o. zajišťuje prodej vzduchotechnického zařízení: -vzduchotechnika -klimatizace -projekty -realizace.

NEXTA REALITY s.r.o. se specializuje na: -Zastavárenská činnost -Realitní činnost -Reklamní činnost a marketing -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Správa a údržba nemovitostí

Vejvalka, s.r.o. se specializuje na: - poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Stavebnictví, stavební činnost: -pozemní, průmyslové a bytové stavby. Projekce, studie, novostavby, rekonstrukce, oprava, údržba, inženýring: -stavba na klíč -občanské stavby a vybavenost -stavby památkově chráněné objekty -sakrální stavby, kostely, fary -hrady, zámky -byty, rodinné domy -půdní vestavby, nástavby -banky, ...

BZ Stavby, s.r.o. zajišťuje provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Vašina, spol. s r.o.se zaměřuje na prodej nábytku.

OK-Klimatizace s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž, dodávku a servis klimatizací pro rodinné domy, byty i komerční prostory.

Miteko Stavby, s.r.o. provádí jako stavební firma: -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, ...