Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Glass 4 design, s.r.o. se zaměřuje na výrobu designových předělů místností ze skleněných broušených kamenů různých tvarů a barev.

Insta-on s.r.o. se zaměřuje na instalatérské a topenářské práce, výměny elektrických boilerů a vodoměrů, montáž van, sprchových koutů a krbů a na obkladačské práce.

NORTIA PRODUCTS s.r.o. se zaměřuje na montáže ocelových hal, střech a průmyslových podlah a prodává krytiny, plechy, trapézy, panely a další stavební materiál.

BRYKA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, kamerové systémy, alarmy a řídící systémy pro chytrou domácnost.

A B H Design, s.r.o. se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž podlahové krytiny, dveří, schodišť a plovoucích podlah.

Plantana s.r.o. se zaměřuje na prodej okrasných rostlin, bylinek, zeleniny a drobného ovoce.

Arancio flora, s.r.o. se zaměřuje na prodej řezaných a hrnkových květin, tvorbu zakázkové, smuteční, svatební vazby a různých doplňků.

LEDito s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiéru, kanceláří, hotelů, restaurací a barů.

FLOW STORE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej povlečení, osušek, prostěradel a dalšího bytového textilu.

Dodáváme stroje na zpracování kabelů, dávkování viskózních látek, navíjení cívek, selektivní pájení, ultrazvukové a odporové svařování, průmyslové značení (Ink-Jet, laser, mikroher, elektrolytické a termo značení). Dále materiály pro stínění, optické filtry, PUR pryskyřice a pěny.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

Rekonstrukce, sanace a opravy: -dálnice, silnice -mostní konstrukce -sanace spár a trhlin asfaltových a betonových vozovek -elastické mostní dilatační závěry FIBRESCREED -napojení vozovky hmotou FIBRESCREED -sanace mrazových trhlin technologií FIBRESCREED -zálivky spár hmotou ELASTIBIT "SP". Výroba a prodej spojovací pásky ...

Inženýrská a projekční činnost v investiční výstavbě, systémové řízení staveb, obchodní zastoupení SPAGNOL Mobili s.r.l., dovoz Italského nábytku, 3D Render expert.

Oficiální zástupce italského výrobce nábytku, prodej: - kuchyně - kancelářský nábytek - bytový nábytek - sedačky.

Oblast povrchová ochrana kovů. Prodej nátěrové hmoty Rembrandtin pro ČR a SR, průmyslová antikorozní ochrana s důrazem na ochranu ocelových konstrukcí a zařízení v hutním, chemickém, papírenském a energetickém průmyslu.

Doormont, s.r.o. se specializuje na montáž elektrických i ručně poháněných dveřních a vratových systémů a montáž a servis požárních systémů.

Zahrada-art s.r.o. se specializuje na zahradní architektoniku, realizaci zahrad a údržbu zahrad a zeleně.

Jsme spolehlivou realitní kanceláří, která si zakládá na využití moderních marketingových metod při prodeji i pronájmu nemovitostí. Díky špičkovému marketingovému týmu jsme schopni nemovitosti prodávat a pronajímat za maximální možnou cenu.

ConMach s.r.o. se zaměřuje na developerskou činnost, stavbu na klíč, návrh a realizaci fotovoltaiky a prodej stavebního materiálu.

VE SVĚTLE NOVÉHO POHLEDU Obchod, prodej, poradenství, dodávky, projekty: -interiérová a exteriérová svítidla -bytová, kancelářská -svítidla z ručně foukaného třívrstvého skla. Služby: -návrhy osvětlení bytů, domů, kanceláří, obchodních prostor, průmyslových závodů, fasád a historických objektů -zpracování světelně technických ...

Prodejem kvalitních klimatizací se zabývá firma A1 klimatizace s.r.o. z Brna. Realizujeme komplexní služby do A-Z: Postará se o montáž, servis, včetně zaměření zdarma. Více informací naleznete na www stránkách.

Sevenpool s.r.o. se zaměřuje na montáž a výstavbu nových bazénu, rekonstrukce, opravy, údržbu bazénů a na dodávku bazénové chemie.

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -chromovaný variabilní stavebnicový systém pro interiéry, obchody, výstavy -oděvní stojany -space wall -kancelářský nábytek -kombinované vitriny -celoskleněné, kombinované vitríny -drážové systémy a komponenty -bary, pulty.

Poctivé kovové konstrukce, ruční nářadí a speciální nástroje vyrábí společnost CITA TRADING, s.r.o. se sídlem v Brně-Slatina.