Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
- instalatér, topenář a plynař pro Brno a okolí s dopravou zdarma. - instalace a opravy rozvodů voda, topení, plyn, wc, umyvadla, vany, bojleru, plynového sporáku a montáž kotlů

Klimatizace do bytu i kanceláře dodává společnost KLIMA MAX s.r.o. z Brna. Montáž klimatizací značek AUX, CARRIER, SAMSAUNG a LG včetně jejich servisu.

Firma Šlofík s.r.o. se sídlem v Brně provozuje e-shop slofik.eu, kde zakoupíte postele (dětské, z masivu), matrace (taštičkové, pružinové, pěnové) a další lůžkoviny za výhodné ceny.

Výroba, prodej zakázkového nábytku na míru. Sortiment: -kuchyňské linky -vestavné skříně -nábytek -dveře a zárubně -podlahy.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna, dveře -zimní zahrady -příslušenství, žaluzie, parapety.

Stavební, architektonická činnost: - pozemní, inženýrské stavby - speciální způsoby ekonomicky úsporného zakládání staveb - piloty železobetonové a zeminové pilíře. Základy staveb pro hypermarkety, průmyslové a výrobní haly, železniční a dálniční mosty, občanské stavby. Pilotovací technologie Franki (PILOTY FRANKI): - vhodné na málo ...

Dodávka na klíč, demontáž, montáž, zednické zapravení: -okna dřevěná, eurookna, EURO 68, EURO 78, hliníková, plastová DECEUNINCK -stínící technika (žaluzie, rolety) -markýzy -garážová vrata sekční, roleová, výklopná -interiérové dveře -zimní zahrady. Kompletní sortiment doplňků.

CENTRUM VESTAVĚNÝCH SKŘÍNÍ Výroba, prodej: -vestavěné skříně KOMANDOR (kanadské) -truhlářství -navrhování interiérů.

Výroba doplňků pro zbraně: - airsoft, kompenzátory - čištění, difuzory - hlavice, kliky, nářadí - přebíjení, redukce, střelivo a další.

Filtrační systémy pro domácnost, veřejné prostory, čekárny, firmy. Výroba DEMI vody.

Výroba, prodej, montáž, servis, velkoobchod, maloobchod: - vjezdové brány otočné i posuvné. - průmyslová a garážová vrata KRUŽÍK, DOORHAN, TRIDO, JIMI TORE - ploty kovové, dřevěné, zděné - automatické závory - parkovací systémy.

Návrhy a realizace interiérů bytů a RD. Nábytek na míru i typový - kuchyně, koupelna, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, pracovna, zahradní nábytek, kuchyňská linka. Designové zastínění oken - poradenství, návrhy, výroba a montáž, dodávka pro jiné firmy: - japonské stěny - rolety - římské rolety - žaluzie - kompletní zařízení ...

Na originální design bytových a komerčních interiérů se zaměřuje společnost Interior visual s.r.o. z Brna.Cílem je převést požadavky a představy každého zákazníka do reality, s ohledem na funkčnost a vzhled.

Prodej, oprava, servis: - motory těchto elektrických zařízení: - jednofázové, třífázové asynchronní elektromotory všech druhů a výkonů do 75 kW - do všech typů praček, sušiček prádla, myček nádobí, kuchyňských robotů, kávomlýnků -stolní brusky, vrtačky - vibrátorů, jeřábů (Balcancar) - výtahů - průmyslových šicích strojů - ...

Stavební činnost, práce: - izolace střech, teras a balkonů - injektáže - opravy a zateplování objektů - podlahy Realizace, údržba: - okrasné a užitné zahrady - veřejná zeleň - zelené střechy Údržba nemovitostí

Společnost je certifikována ČSN, EN, ISO 9001:2009. Výroba, kovárna, kování, tváření kovů: - zápustkové výkovky do 6 kg - volné výkovky do 400 kg - tepelné zpracování oceli - konstrukce a výroba kovacího nářadí - zkružování profilů (zakružování, svinování), svařování - výroba výlisky z plechu dle požadavků až do 1000 kg.

Maloobchod, prodej - stavebniny (i montáž, servis): - vodotěsné i proti radonu - modifikované pásy SBS - různé barvy - klasické oxidované pásy RUBEROIDY, PAPÍROVKY - bitumenové šindele VILLAS, DECHTOCHEMA - bitumenové vlnové desky GUTTA (i malá vlnka) - ETERNIT - česká výroba i Belgie - asfaltové nátěry, ochrana proti azbestu - ...

Dodávka a montáž oken a dveří: - kalkulace - zaměření - dodávka - montáž

Architektonický atelier. Projektová činnost, projekce. Služby: - zpracování projektové dokumentace pro: - rodinné domy, vily - bytové domy - sportovní, administrativní a školské komplexy - orifinální návrhy: - interiéry, interiérový design - exteriéry, exteriérové designové prvky.

Prodej, dodávka: -profesionální nářadí, zahradní technika a příslušenství značky HITACHI -zajišťění servis i prodej náhradní díly, baterií, baterie -veškerý sortiment skladem, ihned k dodání. Půjčování, půjčení elektrocentrály.

Dovoz: - krbové kamna, vložky, příslušenství - venkovní krby, grily - krbové nářadí

Projektový a inženýrský ateliér: -architektonická studie, interiéry -projektová dokumentace pozemních, inženýrských staveb -projekce (vytápění koupelen) -voda, kanalizace, plyn -vzduchotechnika, klimatizace, chlazení -inženýrská činnost včetně stavebního dozoru -komplexní dodavatelská činnost ve výstavbě.

Výroba: -stavební prvky: -žulový patník -žulový sloupek -sloup, sloupky -koule s podstavcem -dekorační, užitkové prvky: -korýtka na květiny -ozdobné květináče -dekoratvní nádoba na květiny -fontána, kašna, zakázková výroba -kamenné pítko -bronz - klepadla, chrliče, vodovodní kohouty. -městský mobiliář -kamenné dlažby a ...

Výroba, montáž: -mříže. Maloobchod, prodej, montáž: -bezpečnostní zámky, kování. Nouzové otevírání bytů. Kovovýroba.