Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Společnost EPP Plasty a.s. sídlící v Brně se zabývá výrobou a dodávkou polotovarů technických plastů, obrobených finálních výrobků a odlévaných dílů dle požadavků. Součástí našeho sortimentu jsou například tyče, desky, trubky, fólie, disky, hranoly, mezikruží, speciálně odlévané polotovary dle zakázek a služby s těmito materiály spojené. Svým ...

Velkoobchod, maloobchod. Konzultace (zaměření), prodej, montáž (kladení)-podlahy: -laminátové plovoucí -dřevěné plovoucí -celomasivní podlahy a vlisy -koberce -podlahy z PVC -linoleum -korkové podlahy -eurookna a dveře ze dřeva a PVC -vinylové podlahy.

Velkoobchod, maloobchod - velkoplošné, stolařské materiály. Materiál a kování pro výrobu nábytku: -nábytkové kování Häfele, BLUM -laminované desky LTD dyhované, DDL Lukave, Kronospan, Pfleiderer, EGger -ABS hrany, dřevotřísky surové, pracovní desky, MDFdesky -sololaky, sololity, akulity, překližky -kuchyňské pracovní desky MAX, Isovolta, ...

Architektonická kancelář, nezávislé architektonické studio. Projekční kancelář. Zpracování: - architektonické návrhy - stavební projektové dokumentace, stavební projekty: - projekty obytných, občanských a průmyslových staveb - urbanismus, územní plánování: - územně plánovací dokumentace a podklady.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky na zakázku, kuchyně: - masiv-kaštan, olše, třešeň, dub - fólie - lakované - koupelnový nábytek Prodej: - elektrospotřebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchyňská technika, doplňky France, Blanco: - dřezy, vodovodní baterie: - nerez, umělý kámen - ...

Služby: -projekty pro stavební řízení -prováděcí projekty -projekty interiéru -dokumentace pro výběr zhotovitele -autorský dozor -spolupráce při dokončení stavby -inženýrská činnost.

Společnost MOMO Interier s.r.o. se sídlem v Brně zajišťuje studie a realizace nejrůznějších designových interiérů na zakázku. Postará se o návrh stavebních úprav, koupelen, obývacích a dětských pokojů a jiné práce.

Poskytujeme zahradnické a komunální služby. Návrh projektovou skicou, předběžná kalkulace Vytváření okrasných i užitkových zahrad Výsadba a střih živých plotů, vzrostlých solitér, řez stromů, kácení, likvidace pařezů Zakládání trávníků výsevem, nebo pokládkou; regenerace, odplevelování, sečení i v nepřístupném terénu Závlahové systémy Menší ...

Služby: - výroba nábytku - sanitární příčky - šatní skříňky a lavičky - atypické a obchodní interiéry - kancelářský nábytek

Dodávka: - systémy pro regulaci podlahového vytápění - rozdělovače a rozvaděčové skříně - termostaty SALUS a TC - oběhové a cirkulační čerpadla - toroidní transformátory.

Realitní zprostředkování. Prodej nemovitosti v okolí Brna.

Dodávka, montáž, prodej, servis, projekce, poradenství: - klimatizace - vzduchotechnická zařízení.

Prodej, poradenství: Ložiska kluzná, lineární Ložisková tělěsa Kloubová ložiska a hlavice Lineární technika, kuličkové šrouby - válcované nebo broušené: -trapézové šrouby -kuličkové šrouby -broušené tyče c7 -kuličkové pouzdro. Pojistné kroužky, kuličky, válečky, jehličky Upínací a stahovací pouzdra Těsnění, gufera Plastická ...

Projekt vč. statiky, návrh a vizualice ve 3D, dodávka, montáž. Stavební práce, renovace, rekonstrukce, obchod, prodej: -renovace koupelen na klíč -vybavení koupelen na klíč vč. sanitárních předmětů -výroba kuchyňských linek a nábytku, stoly, židle (ZTI) -prodej sádrokartonu -renovace bytových jader v panelových domech (YTONG). Práce: ...

Filtrační systémy a zařízení pro úpravu pitné vody: - filtry - diskové, lamelové, hydraulické - plastové potrubí, měřící zařízení, bazénové filtrace apod.

Zámky, klíče, kování. Prodej, montáž, servis, dodávky: -interiérové kování TWIN, Martinelli, COBRA -nábytkové kování BOSETTI-MARELLA -dveřní, okenní kliky -dveřní závěsy SIMONSWERK -bezpečnostní kování HOPE, zámky GEGE -vložky KABA Gege -sestavy generálního klíče. Výroba: -patentní klíče. Bezpečnostní systémy. Množstevní slevy.

Firma realizuje zateplení bytovým a rodinných domů, a také výměny oken pro kancelářské budovy. Působí na jižní Moravě, ale své služby provádí po dohodě po celé České republice. Mimo jiné pomůže se získáním dotačním prostředků na revitalizace a zateplení a postará se o kompletní vyřízení administrace.

Firma Květiny -Ludmila Palátová prodává čerstvé řezané a hrnkové květiny. Vyrábí nejrůznější slavnostní, svatební a smuteční vazby a věnce podle požadavků zákazníka. Mimo jiné provozuje pobočku na adrese Brněnská 29/22.

E-shop, půjčovna, pronájem: - odvlhčovače a vysoušeče vzduchu, zdiva, stropů, podlah.

Spolehlivé servisní a montážní služby pro soukromé domácnosti i firemní provozy. Realizuje kuchyně včetně instalace spotřebičů, rozvodů a markýz. Záruka po dobu dvou let na poskytované služby.

Úklidové a čistící služby: - úklid kanceláří i domácností - mytí oken - čištění koberců, čalouněného nábytku - služby hodinového manžela, instalace spotřebičů, údržba zahrad.

Realitní makléř. Prodej, pronájem nemovitostí.

Výkup, prodej: - obiloviny a zemědělské produkty. Výkup nemovitosti za hotové - domy, byty, chaty, chalupy, pozemky i komerční objekty po celé České republice. Stavební práce: - terenní úpravy - zemní práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce rodinných domů - výstavba administrativních objektů. Prodej: - recykláty - ...