Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba: -rozvaděče NN do 1000 V pro energetické rozvody, průmyslové objekty a bytovou zástavbu: -distribuční, řídicí a ovládací pro energetiku -hlavní rozvaděče pro administrativní centra -kompenzační -napájecí pro průmyslové rozvodny -pro napájení a řízení technologických celků -pro stroje a zařízení -venkovní pro ovládání ...

Firma TIPRO projekt s.r.o. byla založena v listopadu 2004 jako pokračování firmy Ing. Vítězslav Titl - TIPRO+, podnikající od června 1997. Společnost zajišťuje činnost v investiční výstavbě: -projektovou -inženýrskou -konzultační. Profesionální realizační tým tvoří okruh architektů, projektantů a techniků všech stavebních profesí, v ...

Dodávka, servis, revize: -klimatizace -chlazení, větrání -vzduchotechnika -zvlhčovače, odvlhčovače -čističe vzduchu pro rodinné domy, byty, průmysl. E- shop.

Ryze česká stabilní firma Hydronické Systémy s.r.o. Brno distribuující jak ruční vyvažovací ventily TA STAD a STAF, tak automatické vyvažovací ventily a tlakově nezávislé 2-cestné regulační ventily a vším co k tomu patří. Vše pro hydronické vyvažování topení, měření a regulace. Jsme obchodně technická kancelář: -hydronické ...

Služby: - květinářství - svatební floristika - květinový servis - květiny - interiérová dekorace do kanceláří, na recepci, do obchodů či výloh, na plesy, bankety nebo rauty, navrhneme estetické dekorace z živých nebo umělých květin a přírodních materiálů, různých velikostí i tvarů - smuteční vazba - dárková kytice, tradiční i ...

Prodej: - Štěpkovače - Pařezové frézy - Přesazovače stromů - Bubnové drtiče dřeva - Horizontální drtiče dřeva - Kompostovače - Barviče - Ručně ovládané stroje - Střední řada traktorů - Velké traktory..

Prodej, montáž plynové a elektrické kotle, termostaty, regulátory.

Realitní kancelář. Webhosting. IT služby - outsourcing.

Agentura Zvukar.eu: - ozvučení, scénické i plošné osvětlení, stavba pódií, videoprojekce, lasershow, zajištění diskžokeje a umělců.

Architektonická a projektová činnost - zpracování projektů. Inženýrská činnost, projektové řízení. Koordinátor BOZP - příprava a vypracování plánu BOZP a zajištění veškeré agendy. Energetické poradenství - energetické štítky budov - energetické audity.

E-shop. Eco produkty: - dárky a hračky - drogerie, lahve, termosky - filtrace vody, kuchyně a nádobí - lůžkoviny, obaly, tašky - kosmetika apod.

Montáž, oprava, servis: - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - topné a solární systémy

Realitní makléř: - pronájem, prodej realit - působnost Blansko, Vysočina, Brno - rodinné domy, byty, komerční prostory, usedlosti, chat - odhad ceny, příprava k prodeji - právní servis, přepis energií

Prodej, montáž a servis krbových i kachlových či biolihových a peletových kamen. Prodáváme i doplňky ke krbům, dále sporáky, krbové vložky, komínové vložky, izolace atd..

Realitní činnost - prodej a koupě nemovitostí. - pozemky, rodinné a bytové domy - chalupy a jiné.

Reality: - focení, videoprezentace pro nemovitosti k prodeji

Realitní společnost - prodej a pronájem bytů, domů

Dodávky, prodej a pokládka veškeré venkovní dlažby (plošná, zámková, vymývaná, zatravňovací...) nabízíme: - dodávku a montáž všech druhů vnitřních obkladů a dlažeb - rekonstrukce koupelen, bytových jader, domů, zateplování fasád - veškeré zednické, kamenické a zemní práce.

Prodej výrobků od handicapovaných osob a seniorů: - prodej sortimentu od dodavatelů i chráněné dílny

Prodej, servis, oprava: -Loewe -Panasonic -KitchenAid E-shop: -doplňky do domácnosti -kuchyňské a jídelní doplňky -malé spotřebiče. Montáž: -silnoproudé, slaboproudé systémy.

Výroba prodej: - barové stoly - ND na pivní sety - nábytek z plastu, podušky, ubrusy - slunečníky, lehátka, houpačky a další.

Projektování, projekční práce v oborech: - elektro - stavební - vzduchotechnika - technologie pařících jam - zkušebny - technické zařízení budov. Činnost: - vývoj a výstavba obnovitelných zdrojů elektrické energie a tepla - dodávky zkušeben elektrických a spalovacích motorů - návrh a realizaci zařízení pro akumulaci elektrické ...

Prodej: - židlí a nábytku - vybavování kancelářských, a interiérů.