Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Spolehlivý e-shop OKENTĚS, spol. s r.o. Vám po celé České republice i Slovensku nabízí velkoobchodní prodej okenních, dveřních, obložkových i samolepicích těsnění. Kromě těsnících prvků u nás seženete také kování a prahy pro okna, dveře, vrata a bezbariérové vstupy. Nabízíme Vám jen prvotřídní výrobky, jejichž kvalita je ověřena renomovanými ...

Kamnářství, stavba: - krbů - krbových kamen - kamen - pecí na pizzu - udíren - sporáků

Poradenství pro: -zdravý životní styl v duchu FengShui -designerské služby -pomoc při vyhledávání pozemku -architektonické návrhy dle zásad Feng-Shui a geomantie -vyhledávání geopatogenních zón -jóga, meditace -masáže atd.

Jsem interiérová architektka s respektem k životnímu prostředí. Jako designér se cítím zodpovědná za naše zdraví i přírodu. Mým oborem je interiérový design bytů a domů, firemních interiérů či jiných veřejných prostor. Snažím se, aby mé návrhy interiérů byly nejen originální, ale především praktické a nadčasové. Pracuji tak, aby výsledný ...

Obchodní dům - domácí potřeby Maloobchod, prodej: -železářství -domácí potřeby -kuchyňské potřeby -nářadí -elektrospotřebiče -průmyslové zboží -elektroinstalační materiál -lustry, svítidla.

Dodávka: -interiérové dveře Sapeli -interiérové dveře Barausse -bezpečnostní dveře -dřevěná schodiště -segmentová schodiště -točité schodiště -půdní schody -schody (obklad) -celoskleněné dveře a stěny -dělící stěny a posuvné panely -podlahy plovoucí, venkovní -sportovní a speciální povrchy ...

Opravy, úpravy, čištění: - koberců - výměna třásnění koberce - obnitkování koberců.

Internetový obchod, e-shop: - dárkové zboží - domácí potřeby - hračky - sportovní potřeby.

Pokládka - podlahové krytiny. Prodej - velkoformátové obklady a dlažby. Dodávka - stavební chemie KEMA. Montáž - obklady, dlažby, pokládka plovoucí podlahy, realizace, velkoformátové obklady a dlažby, obkladačské práce. Drobné stavební práce. Realizace - koupelny na klíč.

Prodejna, vzorkovna, stavebniny, koupelnové studio.

Výroba, montáž, prodej: - kovová, hliníková okna a dveře - plastová okna, dveře - elektroinstalační práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - stavebně zámečnické práce.

Pokládka podlah a podlahových krytin: -koberců -plovoucí podlahy laminátové, dřevěné -korkové -PVC, linoleum, marmoleum -koberce.

Prodej: -kuchyně, kuchyňské sestavy, výprodej kuchyní Sýkora.

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba - nábytek na míru - ložnice - kuchyně - skříně

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Výroba, instalace, montáž: -plastová okna, dveře -dřevěná eurookna a dveře -rolety, žaluzie, parapety, markýzy -sítě proti hmyzu -izolační skla -GECCO automatické větrání -garážová vrata. Stavba na klíč. Realizace staveb.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Prodej, e-shop: -kvalitní elektrospotřebiče -kuchyňské potřeby -vestavěné elektrospotřebiče -notebooky -GPS navigace -TV, televizory -fotoaparáty.

Maloobchod, prodej: -plastové trubky -tvarovky -armatury -montážní zařízení

Podlahářství. Prodej: -korková podlahy -vinylová podlaha -laminátové podlahy -dřevěná podlaha -PVC podlaha.

Velkoobchod, maloobchod: -plynové a elektroplynové spotřebiče: -sporáky, ohřívače, topidla, vařiče, vestavné spotřebiče, kotle ap. -topenářský materiál: -kotle, radiátory RADIK -regulace ekvitermní, prostorová, dálková aj. -náhradní díly: značky JUNKERS, MORA, MORA-TOP, KARMA, GAMAT. Výměny a montáže: -kotle, sporáky, ohřívače, topidla ...