Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Realitní společnost - kompletní servis při prodeji, koupi nebo pronájmu domu, bytu, pozemku, chaty, chalupy či komerční nemovitosti. Právní servis, poradenská činnost, vklad do katastru nemovitosti, financování, prezentace nemovitostí.

Prodej, montáž, servis a údržba - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveř - dřevěná okna, eurookna a dveře - střešní okna - garážová okna - žaluzie, markýzy, sítě proti hmyzu.

Servis a opravy oken - plastová okna, dřevěná eurookna - výměna těsnění nebo skla.

Služby - kompletní údržba zeleně - rizikové kácení stromů - výškové práce - úklidové služby.

E-shop: - rostoucí židle pro děti - polstrování na židle - bryndáky

Hodinový manžel - malířské a natěračské práce - zahradncké úpravy, sekání trávníků, úprava záhonků - drobné zednické práce.

Prodej, doručování, rozvoz květin v Brně, Česká republika a do celého světa: -květiny -hrnkové květiny -kytice -dárkové koše z květin -pohřební věnce -smuteční kytice -rozvoz v Brně do 99 minut, v ČR do 240 minut Služby: -aranžování interiérů (hotely, restaurace) -svatební tabule -příležitostné vazby -smuteční, svatební ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod, distribucestevebního materiálu, stavební materiál, stavebniny: -cementy, vápna, maltové směsi, malta -ČESKOMORAVSKÝ CEMENT, CARMEUSE CZECH REPUBLlC, CEMENT HRANICE, BAUMIT, LB CEMIX, KVK Adheziv, RENOP CZ, QUICK-MIX, GYPSTREND -zdící materiály -WIENERBERGER, HELUZ cihlářský průmysl TERMOBRIK, ...

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily, do domácnosti: -železářství, kování, zámky, nástroje, nářadí, spojovací materiál -podlahové krytiny, linoleum, parkety -bytové doplňky: -žaluzie, garnýže, laťovky, svítidla, elektromateriál, molitan, ubrusoviny. Další prodejny: -Brno, Veveří 21 tel.603540228 -brno, Horova 13 tel: ...

Zahradní architektura - zahradní design soukromých a veřejných objektů - projektování a realizace zahrad.

Služby: -pronájem nemovitostí včetně poskytování služeb. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Stavební práce: - omítky - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce domů, bytů - zednické práce.

Správa a údržba nemovitostí - úklidové práce.

E-shop, internetový obchod Postele-matrace.cz - postele - matrace - rošty - ložnice z masivu - polštáře, přikrývky.

Mgr. Jiří Ryšánek se zabývá: - konzultant facility management - správa nemovitostí - bezpečnostní služby - úklidové práce - náhradní plnění.

Prodej, e-shop - saunová kamna - parní generátory - infrasauny - saunové doplňky. Provozovny Praha: Obchodní centrum Průhonice Nákupní galerie MODO V Oblouku 800 252 43, Průhonice tel. 267 31 40 79

Realitní makléř - prodej nemovitostí.

Provádíme úpravy a realizace zahrad. Služby: - sekání trávy - zakládání a údržba trávníků - zahradní práce - úprava, revitalizace a realizace - kácení stromů - těžba dřeva - rizikové kácení stromů.

Realitní makléř Provozovna: Brněnská 687 Brno-Modřice, 664 42

Prodej, pokládka, čištění Koberce prodáváme na našem e-shopu, koberce pokládáme, koberce čistíme. Vše okolo koberců.

Prodej, montáž: -okna plastová, hliníková -dřevěná eurookna.