Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Sadové a parkové úpravy. Závlahové systémy. Realizace zahrad.

Prodej - nástroje pro vrtání, frézování, soustružení, zahlubování.

Naše společnost dodává: -ubrusy všech typů - teflonové, damaškové, bavlněné -hotelový textil (povlečení, ručníky, závěsy, záclony), rautové sukně, povlaky na židle Nabídka je určena jak pro luxusní hotely a restaurace, tak pro běžné stravovací provozy (školy, nemocnice, domovy pro seniory).

Realizace, dodávky: - zahrady - závlahové systémy - závlahy zahrad, parků.

Realizace bytových a nebytových interiérů. Nabízíme Vám dodání materiálu a jeho následnou odbornou montáž: - stínící technika - dveře, zárubně - podlahy - schody.

Montáž: - napínané stropy jsou nástupcem klasických stropů ze sádrokartonu, představují závěsný stropní systém skládající se ze dvou základních komponent – obvodového profilu a lehké membrány z PVC, která se napíná a upevňuje na danou plochu. Vedle stropů může být tento systém použit také na stěny, na vytváření stropních i nástěnných maleb, ...

Projekty, výrobní moduly, dodávky na klíč, inženýring, servis i pozáruční: -procesní technologie (investiční celek) a podpůrné servisní služby pro mlékárenství, pivovarnictví, nápojový průmysl, potravinářské tekuté procesy, farmacii a kosmetický průmysl. Stroje a zařízení: -tepelné procesy: -deskové a trubkové výměníky tepla -výměníky se ...

Rekonstrukce - rehabilitační bazény. Architektonický ateliér. Rekonstrukce - historické objekty, RD, domy pro seniory.

Rekonstrukce bytů, bytových jader a koupelen. Návrhy interiérů, realizace - kuchyně - 3D vizualizace.

Prodej - školní potřeby - dětský nábytek Internetový obchod - hračky - stolní hry - dětský nábytek - dětské kočárky - školní potřeby -prodej - hračky - stolní hry -prodej - dětské oděvy.

Architektonická kancelář, architekti.

Inženýrská činnost Architektonická činnost.

Truhlářská výroba z lamina - nábytek na zakázku - kancelářský - restaurační - laboratorní - školní - kuchyně - obývací stěny - skříně - postele.

Návrh, atypická zakázková výroba, montáž: -eurookna i historická okna -dřevěné vstupní a masivní eurodveře -interiérové dveře -schodiště, zábradlí -nábytek: -ložnice -kuchyně -obývací pokoje -předsíňové odkládací stěny -stoly, lavice interiérové -kuchyňské linky -interiéry, nábytek pro: -restaurace, kanceláře.

Projektová a inženýrská kancelář v Brně.

Poskytování úvěrů. Činnosti vedení podniků. Poradenství v oblasti řízení. Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur.