Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výroba rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Vymáhání pohledávek Správa pohledávek Půjčky Vymáháme problematické a nesplácené pohledávky z komerčních a hypotéčních úvěrů ve vlastním portfoliu. Vedeme agenturní správu pohledávek klientů naším jménem na jejich účet Majoritní část pohledávek je postupována od nejvýznamnějších bankovních domů v ČR. Provádíme oddlužování nemovitostí a řešíme ...

Výrobce vestavěných skříní a nábytku na míru.

Kuchyňské studio: -kuchyně na míru. Poradenství, zaměření, dodávka na klíč, montáž, servis, spolupráce s architektem: -kuchyňské linky -zpracování návrhu na PC** VR 3D -vestavěné spotřebiče (osazení, zapojení, uvedení do provozu) -vybavení kuchyní elektrospotřebiči značek: -AEG*, MIELE, SIEMENS, BOSCH, WHIRPOOL, ...

Prodej čističe vzduchu, zvlhčovače vzduchu, teplovzdušné ventilátory, cirkulátory vzduchu. Reklamní výroba. Velkoplošný tisk, řezaná reklama.

Architektonické návrhy interiérů a kusového nábytku, výroba a prodej: -kancelářský nábytek (provedení dýha i lamino, výroba dle požadavků zákazníka) -obchodní prostory -originální soliterní nábytek (minimální série-záruka jedinečnosti interiéru) -pracovny -vybavení (hotely, restaurace, lékárny, ordinace, obchodní ...

Realitní kancelář, reality. Prodej, nabídka nemovitostí. Oddlužení. Půjčky.

Realitní činnost. Realitní kancelář.

Tesařské, pokrývačské práce: - výroba, montáž krovů, pergol, přístřešků, dřevěných podhledů, vikýřů i střešních oken. Rekonstrukce střech, půdní vestavby a návstavby.

Vodoinstalatérské, topenářské, plynařské práce. Projekce, montáž, servis solárních systémů, solární ohřev. Závlahové systémy zahrad, sportovních hřišť.

Projektová činnost ve výstavbě: -zaměření architektonické kanceláře: -územní plány -regulační plány -územní studie -programy obnovy venkova.

Hlídání dětí, výpomoc v domácnosti. Sadové a parkové úpravy, zahradní práce.

Stavby domů a rekonstrukce bytů v Brně a okolí. Rekonstrukce bytového jádra a rekonstrukce koupelny. Renovace koupelen.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nářadí -zařízení, vybavení pro pneuservisy, autoservisy, autolakovny, dílny. Služby: -školící středisko (školení) -projekční poradenství.

Voda, topení, plyn. Alternativní zdroje energie Zavlažovací systémy Zatěsňovací systémy Protipožární systémy Jádrové vrtání Větrací a rekuperační systémy Koupelny a bytová jádra Servis plynových spotřebičů

Hodinový manžel. Domácí práce. Interiérové práce Práce většího rozsahu: -obklady a dlažby, pokládání PVC a plovoucí podlahy, rekonstrukce WC a koupelen Zahradní práce - hrabání listí, sekání dřeva, drobné terénní úpravy a mnoho dalších.

Prodej, služby: -barvení, stabilizaci a funkcionalizaci Vašich plastů -barvení umělých trávníků -barvení přepravních nádob na elektroniku -barva, barvy -bílé masterbatche, černé masterbatche -polymerní nosiče jsou přizpůsobeny barveným plastům -monokoncentráty, paleta typů pigmentů -barevné systémy, paleta standartních ...

Míchání autolaků. Prodej tmelů, příslušenství a lakýrnických pomůcek.

Realitní činnost - zprostředkování prodeje nemovitostí, pronájmu objektů. Správa - objekty.

Klimatizace. Klimatizační zařízení, tepelná čerpadla, zvlhčovače. Odvlhčovače.

Sortiment kování včetně odborné konzultace.

Výroba kancelářského nábytku.