Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Truhlářství, podlahářství. Grafický návrh. Zajistíme sklenářské práce, obkladačské práce, vodo instalační práce, elektrikářské práce a další činnosti spojené s vybavováním interiéru.

Montáž, opravy, revize plynových zařízení. Plynařské práce.

Maloobchod, prodej: -specializovaná síť prodejen se širokým sortimentem elektro v Čechách i na Slovensku. Nabídka: -domácí elektrospotřebiče volně stojící i vestavené, žehličky, varné konvice, topinkovače, kávovary, mixéry, kuchyňské roboty, vysavače, spotřební elektronika, televize, LED TV, plazmy, LCD, fotoaparáty, videokamery, DVD ...

Maloobchod, prodej: -specializovaná síť prodejen se širokým sortimentem elektro v Čechách i na Slovensku. Nabídka: -domácí elektrospotřebiče volně stojící i vestavené, žehličky, varné konvice, topinkovače, kávovary, mixéry, kuchyňské roboty, vysavače, spotřební elektronika, televize, LED TV, plazmy, LCD, fotoaparáty, videokamery, DVD ...

Truhlářství, stolařství Výroba na zakázku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na míru -interiéry -kuchyňské linky -vestavěné skříně -bytový nábytek -předsíně -odkládací stěny a skříně -šatní skříňky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabiny), vše na míru a na klíč -sauna soukromá i veřejná, ...

Stavební společnost. Realizace stavby na klíč a to včetně zajištění projektové dokumentace. Držíme certifikát kvality ISO 9001:2008 Zelená úsporám. Realizujeme novostavby (občanské i průmyslové) a inženýrské sítě. Výroba pokojové rekuperace. Montáž rekuperací v Jihomoravském kraji.

Maloobchod, prodej, poradenství, rozvoz a pokládka: -koberce orientální, perské, ručně vázané -kusové koberce vlněné, klasické, moderní, čtvercové, obdélníkové, kruhové, běhouny -s bohatými vzory z Orientu -moderní design.

Výroba, montáž, zakázková výroba: - brány, branky, ploty, plotová pole. Brány posuvné, pojízdné po kolejnici Brány nesené, posuvné bez kolejnice Brány křídlové a branky Ploty a plotová pole

Návrhy a realizace interiérů: -kuchyně -obývací pokoje -kanceláře -veřejné prostory -hotely a restaurace -koupelny -dětské pokoje.

Přímý zástupce výrobců, velkoobchod, prodej, e-shop: -kuchyňské dřezy (rohové, jednodřezové bez i s odkapem, dvoudřezové, mycí centra kuchyňská) -vodovodní baterie pákové, se sprchou, dřezové, s perlátorem, kohoutové -drtiče odpadu Anaheim -těsnící lišty -kuchyňské doplňky -koše odpadní -misky -krájecí desky -odkapávače nádobí.

Truhlářské práce: - stolařské práce. Výroba nábytku na zakázku. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, ložnic, obýváků, detských pokojů, koupelen, kanceláří.

Architektonický projektový atelier a stavební firma, engineering. Návrhy, projekty: -koncepce, urbanismus -studie, návrhy exteriérů, interiérů -projekty (projekce) pro Územní rozhodnutí, Stavební povolení -prováděcí projekty -vypracování rozpočtů staveb -návrh interiérů včetně zakázkového nábytku. Inženýrská činnost: -obstarání a ...

Prodej pozemků včetně inženýrských sítí. Výstavba samostatných i řadových rodinných domů.

Zahradnické služby Navrhujeme a provádíme: - terénní úpravy (UNC) - realizace a údržba ploch firemní a komunální zeleně - jednoduché stavební prvky v zeleni - rekonstrukce a zakládání parků, okrasných a střešních zahrad - pokládání travních koberců - trávníky z výsevu - výsadba okrasných rostlin a vzrostlých stromů - ...

Konstrukce, výroba, montáž, servis, opravy: kovovýroba. Koupelnové doplňky- sanita. REHA- invalidní program. Schody a zábradlí- výroba z nerezi. Gastro - nerezový nábytek. Cordivari - designové radiátory. Zakázková výroba z nerezi pro potravinářský a farmaceutický průmysl.

Truhlářství, podlahářství -zakázkový nábytek -nábyek na míru, veškeré vnitřní vybavení domů, bytů, kanceláří, restaurací, obchodů atd.

Stolařství. Výroba, prodej: -nábytek -kuchyňské linky -obývací stěny -HIFI stolky -skříně -ripstoly -vybavení obchodů. Podlahy: -laminátové -dřevěné -korkové -linoleum, marmoleum, PVC.

Půjčovna ručního profesionální nářadí HILTI: -bourací, sekací a vrtací kladiva -řezací a brousicí technika -vrtačky, brusky, nastřelovací pistole -průmyslové vysavače.

Výroba: -nábytek -sanitární příčky -šatní skříňky a lavičky -atypický interiér -kancelářský typový nábytek -obchodní interiéry.

Zahradní centrum. Prodej: - květiny - okrasné dřeviny, jehličnaté i listnaté - trvalky - balkonové rostliny - vodní rostliny - řezané květiny - sezónní vazba (dušičky, vánoce apod.) - pokojové rostliny - bonsaje aj. V zahradním centru naleznete široký sortiment substrátů, hnojiv, keramiky, zahradního nábytku, fólií na jezírka, ...

Prodej, e-shop: Stavební chemie Betony Zalévání a kotvení Sanace a ochrana betonu Zesilování konstrukcí Tmely a elastická lepidla Ochranné nátěry na ocel Ochrana proti vodě Podlahové systémy Střešní izolační fólie

Nabídka finančního poradenství.