Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Zakládání a údržba zeleně. Zahrady poradenství a konzultace, návrhy, projekty, realizace a údržby zahrad, zakládání a údržba trávníků, zavlažovací systémy. Údržba zeleně.

Úklidové, malířské, drobné stavební, výškové práce, stěhování, servis a montáž plastových oken - nátěry a zateplování fasád.

Prodej materiálů určených ke zhotovení všech možných nátěrů a maleb. Provádíme malby a nátěry, rozšířili jsme o různé zdobné techniky interiérů - antické lazury, modelační omítky, hlazené a vyrovnávací stěrky, benátské štuky, fládrování. Lepení tapet papírových i hedvábných od firem Flügger, AS Rovi a jiných.

Distribuce, dodavatel osvětlovací systémy LED: - osvětlení, světlo, svítidla, svítidlo, žárovka - veřejné osvětlení - průmyslové osvětlení - žárovky a trubice.

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, e-shop. Prodej airbrush potřeb Fengda: - fixírky, kompresory, hadice - skleničky na barvu, filtry, stříkací pistole na barvu - stojany na stříkací pistole, barvy - barvy na nehty a airbrush tetování, šablony - LifeColor (italské barvy a štětce pro modeláře) - Createx (barvy na různé materiály) - ...

Úržba a úprava zeleně, kompletní servis pro městské části, podniky, firmy, areály, každé roční období včetně rizikového kácení, přípravy pozemků ke stavbě, výstavba nových parků. Rekultivace zahrad. Úklid po kulturních akcích.

Prodej, oprava, servis: -úklidová čistící technika NILFISK -klimatizační technika BÖSCH -veškeré systémy pro suché, vlhké a mokré čištění -ekologické chemické čisticí prostředky. Čištění, úklid hal.

Stolařství, truhlářství. Výroba, obchod, prodej, montáž: -montovaný domek z dřevěných dílů pro zahrady, jako altán, dílna u domu, do školních zahrad...., venkovní rozměr 5x3 a 5x4 m. Variabilní systém chatek, chatka o modulu 5m, délka libovolná. Krytina např. onduline a libovolná. Chatky jsou bez podlahy, lze postavit na předem upravenou ...

Prodej, e-shop: -laboratorní potřeby a zařízení -nábytek pro školy -školní pomůcky -učebny na klíč. -prodej židlí, židle, křesel, křesla, konferenční, přísedící.

Prodej, obchod, zaměření, dodávka, montáž, servis, opravy: -žaluzie vertikální-textilní, horizontální-hliníkové, dřevěné, interiérové, venkovní, střešní -komponenty pro výrobu žaluzií -markýzy -venkovní rolety (rolády) -silikonové těsnění-frézované a lepené -předokenní rolády: -plastové, hliníkové -sítě proti hmyzu ...

Prodej podlahy: -plovoucí: -laminátové, dřevěné třívrstvé -korkové podlahy -bambusové podlahy -parkety: -klasické (vlysy) -kazetové -exotické dřeviny -podlahové krytiny PVC podlahy.

Velkoobchodní prodej bytového textilu a doplňků.

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

Prodej, dodávka, distribuce, pokládka, velkoobchod: -dřevěné 3vrstvé podlahy FIMLU -dřevěné plovoucí podlahy -buk, dub, jasan, javor, habr, bříza -bambus, americký ořech, merbau, jatoba -doussie, iroko, americká třešeň, akát pařený -rošáda jasan, buk, dub, ořech -masivní parkety, parketové vlysy -duo pakrety na ...

Služby: -svářečská škola -soudně znalecké posudky v oboru rozvody plastů -technická pomoc.

REALITY, realitní makléř, kancelář. Poskytujeme komplexní služby v oblasti realit, stavebnictví, financování nemovitostí, a školící činnost. Kompletní realitní servis - prodej, pronájem, oceňování: -rodinný dům, vila, domek, RD, byt, garsonka -domy obytné, činžovní, nájemní -chalupa, chata, dům na venkově -komerční objekty -kanceláře, ...

Prodej nábytkového kování a dalších nábytkových doplňků: -panty -výsuvy -stolní nohy -úchytky, věšáky -rolety -dřezy -kuchyňská dvířka -vruty a spojovací materiál -tmely a lepidla -hrany -kování pro posuvné dveře -průchodky a větrací mřížky -halogenové osvětlení -pily, frézky atd. -pracovní desky ...

Výroba a montáže garážových vrat či rolet.

Montážní nábytku na zakázku z lamina: -stolařské a truhlářské práce -výroba kuchyní -obývací stěny -ložnice -postele -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -interiéry.

Služby: -architektonická kancelář -projekční kancelář.

Údržba kanalizačních sítí: -průmyslové objekty -svislé i ležaté domovní odpady -domovní přípojky -městské stoky. Údržba vodohospodářských zařízení: -jímky, septiky a žumpy -tukové lapoly -odlučovače ropných látek (ORL) -dešťové a silniční vpustě. Čištění potrubí a kanalizací: -odpady, přípojky, kanalizace (čištění elektromechanické ...