Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Návrhy a realizace interiérů. Kalkulace stolařských zakázek a poradenství.

Obchodní, kancelářské prostory k pronájmu.

Realizace a návrhy interiérů - bytový design: - kuchyně - obývací pokoje - kanceláře - veřejné prostory - hotely a restaurace - koupelny - dětské pokoje. 3D vizualizace - byty, rodinné domy, prodejny, restaurace, veřejné interiéry. Výroba, prodej: - jízdní kola.

Projektová činnost ve výstavbě Architektonická kancelář, která klade důraz na individuální přístup zohledňující místo stavby a specifické požadavky klienta.

Centrum Viktoria: -wellness centrum (solárium, biostimulátor, Power Plate, Slim Up, studio Bootcamp) -aktraktivní sportoviště (beach volejbal, squash, tenis, bowling...) -restaurace -bussiness centrum.

Návrh a realizace systémů řízení budov s úzkou vazbou na osvětlení a řešení inteligence instalace.

Prodej řeziva. Prodej OSB, QSB, palubky obkladové a podlahové, lišty, terasové a bazénové panely tepelně opracované, specifické dřevěné zboží.

Prodej značkového kuchyňského nádobí Ballarini.

Výhradní dovozce plynových kotlů firmy ARISTON certifikované dle ISO* 9001:2001. Import, prodej, montáž, oprava, servis: -závěsné kotle 4-65 kW značek ARISTON. ARISTON: -závěsné, plynové kotle: -MICROGENUS PLUS, MICROSYSTEM, EUROCOMFORT, MICROCONDENS, UNO*, MODULA spaliny vyvedeny přes zeď turbo nebo do komína -plynový, ...

Tapetování, malování, prodej tapet, prodej led osvětlení, lepení grafiky, lepení velkoformátových tisků. E-shop.

Dodávky a montáže automatických závlahových systémů včetně realizace zahrad.

Architektonické a projekční služby se zaměřením na nízkoenergetické domy a interiéry. Provádíme fotorealistickou 3D vizualizaci individuálních i developerských projektů.

Výroba, prodej nábytku z masivu a realizace interiérů na klíč.

Vývoj LED panelů, slaboproudé systémy, správa sítí, záloha a správa datInformační systém, ISwayGrafika a webdesign, domény, webhosting, poradenství a školení.

Kanceláře společnosti, zásobování: Zemědělská technika. Prodej, oprava, servis i pozáruční: provoz Střítež, Frýdek - Místek -traktory ZETOR -traktory, sklízecí mlátičky Case IH -závěsné stroje Kverneland, Vicon, Rau, Accord, Underhuag, Taarup -náhradní díly: -přívěsy, fekální vozy, rozmetadla, kultivátory, ...

Prodáváme koberce a podlahové krytiny. Poskytujeme podlahářské práce.

Výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken z profilu Gealan S 8000 IQ -plastové dveře z dveřní výplně firmy PERITO -zimní zahrady, zahrada z profilu GEALAN -doplňky (žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu atd -parapety, parapet. - VARATA, sekční garážová WALTOR Prodejní místa na území celé ČR. Zelená linka-tel.: ...

Realitní kancelář. Grip baterie.

Stavební činnost. Projekce, inženýrská činnost, stavby na klíč, rekonstrukce, adaptace: -rodinné domy -půdní vestavby, nadstavby -sádrokartonové konstrukce -koupelny, bytové jádro -obklady, dlažba -zateplovací fasády -zakládání staveb -statické posudky -tesařské, pokrývačské práce -oplocení objektů. Maloobchod, prodej, ...

Prodej olečení, skate, snow pro děti. Street oblečení, doplňky, obuv.

Internetový obchod, prodej ručního nářadí, nástrojů, brusiva.

Internetový obchod, prodej ručního nářadí, nářadí pro profesionály a hobby nářadí.

Prodej barev, laků, malířských a natěračských potřeb, ředidel a příslušenství značky Primalex, Balakryl, Johnstone’s, Severochema a Spokar. Tónování barev. Barvy na dřevo, kov, štětců, válečků, technických kapalin a olejů.