Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Nábytek na míru, výroba bytových doplňků.

Rezidenční bytový dům Meandr. Prodej bytů. Realitní činnost.

Realitní kancelář. Prodej rodinných domů, bytů, pozemků, chat, chalup.

Realitní kancelář: prodej, výkup bytů a nemovitostí. Stavební činnost: komplexní stavební činnost výstavba RD a bytů na klíč včetně zajištění pozemků rekonstrukce bytů a bytových jader zpracování projektové dokumentace pro provádění staveb inženýrská a poradenská činnost ve stavebnictví.

Truhlářství, podlahářství. Prodáváme a montujeme okna, dveře i podlahy.

Prodej lůžkovin, matrací, nádobí s nepřilnavým povrchem a výrobků pro zdravý životní styl. Dodávka kosmetiky s aloe vera, tepelné terapie, kuchyňské nože a roboti.

Nabízím návrhy interiérů, nábytku, přípravu pro výrobu a spolupráci s osvědčenými realizačními firmami, poradenství pro výběr hotového nábytku a prvků použitých pro zařízení interiéru, výběr materiálů, barev a doplňků. Nabízím vlastní nábytkovou řadu s originálním designem a dřevořezbami-moderní provedení s retro prvky.

Stolařství. Maloobchod, prodej, výroba: -interiéry -nábytek -kazetové stropy -rohové stoly -schodiště -zábradlí -předělovací interiérové dřevěné stěny -zasouvací dveře -obklady -ložnicové stěny

Okna a dveře na zakázku. Specializace na záruční servis oken a dveří DECPLAST® pozáruční servis plastových, dřevěných a hliníkových dveří i oken.

Stavební činnost: -demolice -konstrukce, úpravy -vrtání a řezání stavebních materiálů -těsnění a izolace proti vodě. Prodej: -diamantové nástroje-jádrové vrtáky -pilové listy -zařízení pro vrtání a řezání stavebních materiálů. Renovace nástrojů: -jádrových korunek brusných kotoučů -řezacích listů.

Nádobí-Itálie, internetový obchod, e-shop: - nádobí - kávovary - mlýnky - džezvy - formy na pralinky a fondue - strojky na těstoviny - formy na pečení - hrnce, pánve aj.

Nabídka správy, údržby a prodeje nemovitostí.

Vytváříme satelitní vyhledávací systém zájmových bodů do GPS navigačních přístrojů.

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Fotovoltaika. Vytápění. Klimatizace. Rekuperace.

Odkoupíme vaši nemovitost. Za reálnou tržní cenu. Fér jednání. Peníze za odkoupenou nemovitost nebo spoluvlastnický podíl vyplácíme ihned po realizaci obchodu. Potřebujete v rámci insolvenčního řízení co nejlépe zpeněžit nemovitost? Chcete se zbavit nechtěného spoluvlastnického podílu? Kontaktujte nás.

Velkoobchod, prodej a podpora instalačním firmám: - elektrická topná tělesa, tepelná čerpadla, ohřívače, akumulační nádrže - komponenty a systémy pro elektrické vytápění.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem bytů, rodinných domů, pozemků a komerčních nemovitostí.

Realitní kancelář: - koupě, prodej, pronájem nemovitostí, bytů, domů.

Realitní kancelář: - prodej a výkup nemovitostí - pomoc při exekucích a dražbách.

Realitní kancelář: - nákup, prodej, správa nemovitostí - prodej půdních bytů v moravském regionu.