Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej: - vybavení pro gastronomické provozy - sanitární keramika - obklady - dlažby - okna - dveře - keramické barvy - materiál na dekoraci keramiky.

Realizace, údržba: - energetická zařízení Služby: - diagnostika termokamerou Prodej, montáž: - zařízení pro měření a regulaci

Maloobchod, prodej, půjčovna: -nářadí zn. Bosch

Výroba: - bytový a kancelářský nábytek - schodiště - dveře

Projekční kancelář: - elektroprojekce - výpočty osvětlení Dodávka: - osvětlení

Výroba, prodej: - šatní skříně - kuchyně

Prodej: -stavební materiál -nářadí -pracovní pomůcky.

Kamnářství. Prodej, montáž, výstavba, rekonstrukce, opravy - kachlová kamna - krby - pece - sporáky.

Plynoservis. Prodej, montáž, servis, projekt, revize: -plynová zařízení

Návrh, montáž, oprava, servis: - podlahové vytápění - solární vytápění - tepelná čerpadla

Kompletní vybavení: -interiéry -kanceláře. Maloobchod, velkoobchod, splátkový prodej: -nábytek -bytové doplňky -kožené sedací soupravy -kuchyňské linky dle vašich rozměrů včetně elektrospotřebičů -luxusní nábytek -značkové sedací soupravy. Výroba: -bytové doplňky. Přímý dovozce nábytku Polsko, Slovensko.

Navijárna elektromotorů ReMo Převíjení elektromotorů, opravy čerpadel, opravy el.ručního nářadí, navíjení svářecích transformátorů, opravy svářecích kabelů, opravy svářecích hadic CO2. Zakázková výroba cívek, transformátorů apod.

Truhlářství. Výroba - dřevěná okna a dveře - vestavné skříně - nábytek - sedací nábytek - kuchyně.

Maloobchod, prodej, e-shop: -elektroinstalační materiál -osvětlení -LED svítidla -anténní a satelitní technika

Prodej: -nábytek -kuchyňské linky a kuchyňský nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -skříně, komody, noční stolky -postele, válendy, matrace a rošty -kancelářský nábytek -jídelní, konferenční a televizní stoly a židle -koupelnové skříňky -shrnovací dveře -bytové doplňky.

Pronájem, montáž, demontáž: - systémové a trubkové lešení - systémové bednění Dodávka, montáž: -tesařské vázané krovy Truhlářské, tesařské práce. Výroba na zakázku: -nábytek -interiéry -kuchyňské linky

Prodej, e-shop - nábytek z masivu - ložnice - sedací soupravy - kuchyně - bytové doplňky - dětský a kancelářský nábytek.

Prodej, maloobchod, oprava, servis, montáž: -plastová okna -dřevěná okna -hliníková okna -parapety -rolety, žaluzie

Výroba, prodej, e-shop: - postele - zahradní nábytek - dřevěná okna, dveře