Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Montáž, správa, údržba, výstavba, servis: - veřejné osvětlení

Záclonové studio, prodej - záclony - závěsy - bytový textil - ubrusy - potahy na poštáře - galanterie, metráž - potahované látky.

E-shop - počítače - LED žárovky. Servis a opravy PC.

Prodej, maloobchod: -postele -stoly -sedací nábytek -kuchyně

Internetový obchod, e-shop - Švýcarské nože - pouzdra na nože - kuchyňské nože - řezbářské nože - dýky.

Maloobchod, prodej: -topenářský materiál -sanitární vybavení

Specializace, výroba, montáž a konzultace: -vestavěné skříně na míru. Výroba a prodej: -nábytek Olepování a prodej: -nábytkové hrany Prodej: -veškerý sortiment nábytku. Nábytkové truhlářství: -nábytek na zakázku, interiéry -nábytek na míru -kuchyně -kanceláře -lékařský nábytek, ordinace -nábytek pro nemocnice ...

Klempířské a pokrývačské práce. Zednické práce. Tesařské práce. Prodej - tepelné izolace - střešní krytina - plechy, okapové systémy - stavební chemie - nářadí pro pokrývače - střešní okna.

Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - dětské pokoje - kanceláře - skříně

Výroba, montáž, údržba: - napínané stropy

Výměna montáž: -plastová, dřevěná a hliníková okna Výroba: -plastová okna

Služby: - údržba zahrad - realizace zámkové dlažby

Truhlářství, výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně - ložnice

Speciální produkty pro výrobu, opravy a údržbu. Prodej - konstrukční lepidla - vteřinová lepidla - trvale elastické lepicí a těsnící látky - technické spreje - tekuté účinné látky - odizolovací nářadí.

MK nástroje: V oboru strojírenství se zaměřujeme na prodej nástrojů pro třískové obrábění: soustružení, frézování, vrtání, závitování, zapichování. Mezi naše hlavní dodavatele nástrojů patří: ARNO, WTE, KEMMLER, MITUTOYO, MAHR, POLAK CZ, BAUER, NABRU, REIME-NORIS, SPPW, KELCH, BöHLERIT, KOHN, WENDT. MK e-shop: Elektronický webový obchod s ...

M&C Interiéry. Truhlářství. - zakázková výroba nábytku

Práce: - podlahář, podlahářské

Prodej, maloobchod: -spojovací materiál -kotevní technika

Truhlářství: - zakázkové výroba nábytku

Služby: - investiční poradenství - finanční služby - realitní poradenství

Služby: - kovoobrábění - výroba dřevěný zahradní nábytek

Prodej, dodávka, oprava, servis: -solární systémy -kotle -topenářský materiál