Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Zahradnictví: - zakládání, údržba zeleně - projekce zahrad - budování zahradních jezírek - závlahové systémy Prodej: - skalničky - keře - pokojové rostliny

Výroba, distribuce: - doplňky stravy

Služby projektantům, architektům a stavebníkům v oblasti inženýrské činnosti ve stavebnictví. Zajištění vypracování projektové dokumentace staveb - občanské a průmyslové stavby, rodinné domy, rekonstrukce, přístavby. Geodetické práce a vyhotovení průzkumů pro přípravu stavby.

Firma Royal komfort je výhradním dovozcem špičkových matrací a lůžek americké značky King Koil pro Českou republiku a Slovensko. Postele a matrace King Koil najdete v nejlepších světových hotelech od The Ritz Carlton, Mandarin Oriental, Waldorf Astoria až po Atlantis the Palm a mnohé další. Firma se zabývá výrobou těch nejkvalitnějších matrací a ...

Autorizovaný prodej, oprava, servis, bazar: - automobily zn. HONDA - zahradní technika, sněhové frézy, motory zn. HONDA

Výroba, prodej, maloobchod, e-shop: -kuchyňské potřeby

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí -prodej nízkoenergetických domů -domy, byty, chaty, chalupy, pozemky na prodej, pronájem.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem - byty - pozemky - rodinné domy - chalupy - chaty - zahrady.

Prodej, e-shop: -svařovací technika -ruční nářadí -elektrické nářadí -měřidla -vzduchotechnika -brusivo -momentové klíče -momentové šroubováky.

Dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna - celoskleněné fasády Montáž: - žaluzie, rolety - markýzy

Výhradní dovozce GUDE GERMANY. Velkoobchod, zásilkový prodej a servis: -nástroje -nářadí -elektrocentrály -generátory elektrického proudu do 800 kW -travní sekačky -dodávky pro železářství -kompresory -svářečky -vrtačky -stojanové vrtačky -akumulační vrtačky -čerpadla -brusky -příslušenství -nabíječky ...

Prodej, montáž: -plastová okna Trocal -dveře -vrata, brány -stínící technika (žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, horizontální, vertikální žaluzie, látkové rolety) -zasklívání balkonů -dveřní systémy -garážová vrata, brány -interiérové, exteriérové dveře.

Výroba, montáž, výstavba -ploty z recyklátových profilů -ploty z dutých profilů -ploty z plnoumělhmotných profilů – ploty pro náročné -městské mobiliáře -dětská hřiště -koupaliště -plastové oplocení -bezúdržbové oplocení. Poradenství zdarma. Montáž a realizace oplocení po celé České republice.

Ucelený sortiment v oblasti voda, topení, plyn. Kompletní vybavení koupelen: -bojlery, průtokové ohřívače -vybavení pro invalidy -kotle, topidla, radiátory -otopné žebříky -izolace, tvarovky, přírubové armatury -objímky, sifony, vpustě -manometry, teploměry, vodoměry -fitinky, ventily, spojovací materiál -hydrantové skříně, ...

Instalatérské práce v oboru voda, topení, kanalizace v bytech, rodinných a panelových domech, chatách, firmách, rekreačních zařízeních, průmyslových budovách. Provádění tlakových zkoušek. Centrální vysavače - montáž.

Prodej: -keře, o krasné křoviny -trvalky -ovocné stromy -jehličnany. Zahradnictví: -parkové úpravy -projekce a zakládání zahrad -údržba zeleně -řezy stromů -kácení stromů .

Zámečnictví. Sklenářství. Zasklívání oken, výloh. Řezání skel, zrcadel. Broušení hran skla. Vrtání otvorů do skla. Zámečnické práce: -poštovní schránky -kovové mříže -zábradlí -ploty -ocelové konstrukce. Otevírání zabouchnutých dveří. Montáž: -zámky, kování, madla, mříže, bezpečnostní dveře.

Realizace fotovoltaických a solárně termických systémů na klíč. Prodej solárních panelů na střechu i volný pozemek Fotovoltaika. Solární kolektory. Kotle na peletky, dřevo. Krbová kamna. Tepelná čerpadla.

Vodohospodářské stavby: -zemní práce -lesní cesty -odvodnění. Sadové úpravy a údržba zeleně. Lesnická, zemědělská rekultivace. Lesní práce. Údržba zeleně. Kácení stromů. Návrhy, zakládání zahrad. Sadové úpravy.