Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Služby: - ozvučení - osvětlení - pódia Půjčovna: - ozvučení - DJ technika - pódia - videoprojekce

Elektromontážní práce. Výroba elektrorozváděčů, skříňové rozváděče.

Prodej: -květiny -vazba květin -dárková květinová vazba -smuteční květinová vazba -doručování, rozvoz květin.

Společnost Dynamic Trade Company je výhradním zástupcem - spotřební elektronika a domácí spotřebiče značek AEG, Clatronic, ProfiCook a Bomann - dovoz a distribuce potravin a nápojů ze zahraničí - zastřešení bazénů.

Velkoobchod, maloobchod: -materiál pro výrobu nábytku a realizaci interiérů -potřeby pro truhláře -velkoplošný materiál -dřevotříska, překližka, sololit, sololak -dýhovaná dřevotříska MDF -podlahy, plovoucí, vlisy -kuchyňské desky, dvířka, dřezy -dveře, okna -lišty, hranoly, obklady, plotové dílce ...

Zámečnictví, výroba: - zábradlí - městský mobiliář - brány - dětská hřiště

Vývoj, výroba, realizace: -úsporný a účinný energetický systém PAST® -systémy rekuperace tepla -nízkoenergetické domy -řídící a regulační systémy -kotle na metrové palivové dřevo -vzduchotechnika -předávací akumulační stanice tepla.

Výroba: - těžká vzduchotechnika - svařování ocelových konstrukcí

Služby: - projekce a realizace zahrad Zahradnictví, prodej: - okrasné dřeviny - stromy

Maloobchod, prodej: -kožené sedací sooupravy

Projekční ateliér. Architektura. Interiér. Stavební dokumentace. Design.

Prodej: -řezivo. Truhlářská výroba: -do bytu -na chalupu -zahradu -kusové i sériové zakázky.

Služby: - správa nemovitostí - vodoinstalace - rozvody tepla, plynu

Prodej: -nábytek -matrace -rošty (pevné, polohovací, motorové, úložné) -postele (čalouněné, dřevěné, válendy, kované, masivní) -skříně -ložnice -sedací soupravy -stoly, židle -obývací stěny -anatomické polštáře -přikrývky.

Služby: - rekonstrukce - zateplování - rekonstrukce koupelen - obklady, dlažby - montáž sádrokartonu - montáž plastových oken

Prodej, servis: -zahradní a lesní technika -zahradní traktory, ridery -elektrocentrály -postřikovače -plotostřihy -štípače dříví -vysavače listí -sněhové frézy -motorové pily -sekačky -křovinořezy -čerpadla.

Zboží pro les a zahradu. Prodej a servis: -profesionální a hobby technika a příslušenství -zahradní a lesní technika. Záruční a pozáruční servis. Broušení řetězů. Vyvažování nožů. Rovnání klikových hřídelí. Pobočka: Tepelská 5/551, Mariánské Lázně - Úšovice 353 01 tel. 354694943, 725301044

Nabídka vizualizovaných 3D návrhů bytových a komerčních interiérů: -architektonické studie staveb či rekonstrukce budov.

Prodej, montáž, servis: -topení, tepelná čerpadla -solární vytápění- bazénů a masážních van -montáže podlahového vytápění -instalatérské práce -vnitřní, venkovní bazény -koupelny -vířivky -jezírka, zavlažování.

Služby: -projektová činnost -architektonické studie -projektová dokumentace -výměra stavby, propočty, rozpočty stavby -projekty pro provádění stavby. Znalecká kancelář, oceňování nemovitostí. Odhady nemovitostí. Správy nemovitostí, administrativní správa.

Prodej: -bytový nábytek -kuchyňský nábytek -čalouněný nábytek -obývací stěny -postele -kuchyně včetně grafické a počítačové vizualizace -kancelářský nábytek -stavebnin -stavebního materiálu -doprava nábytku i stavebního materiálu zajištěna zdarma.