Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Stavební činnost - dopravní stavby - výstavba rodinných domů - projektová dokumentace - zateplování budov - vodoinstalční práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - sanace - bourací práce. Pronájem stavební mechanizace. Realitní činnost, pronájem nebytových prostor.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, servis, e-shop: -brusivo SEBALD -elektrické ruční nářadí Eibenstock -vrtací a bourací kladiva DUSS -průmyslové vysavače STARMIX -kotoučové a pásové pily Berg und Schmit -nástorje Oren -plátkové zlato -diamantové nástroje.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Výroba, prodej: -interiérové a exteriérové dekorační prvky profily z EPS polystyrenu, cihlových pásků a umělého kamene

Prodej, půjčovna nářadí: -elektrické ruční nářadí značek MAKITA, DEWALT, NAREX, GUDE, MITSHUBISHI, HONDA, HAWERA. Prodej: -ruční elektrické nářadí nejrůznějších značek -zednické nářadí -diamantové a carbonové kotouče -brusivo -výrobky stavební chemie DEN* BRAVEN -upevňovací technika RAWLPLUG -spojovací materiál ...

Výroba, prodej, e-shop hotelových doplňků a kosmetiky - doplňky hotelových pokojů - ubrousky, rozety - menu karty - bagážní vozíky - koupelnové a WC doplňky - hotelový textil, ručníky, župany - mýdla, šampony, sprchové gely - kosmetika hračky pro děti.

Výroba a prodej kovových vláken - ocelévá vlákna. Velkoobchod, maloobchod se spojovacím materiálem - šrouby - matice - upevňovací technika. Mezinárodní kamionová doprava a spedice.

Činnost: - práce a pronájem vysokozdvižné plošiny Denkalift DL 30 - správa nemovitostí

Činnost: - dodávka tepla a teplé vody - správa a údržba realit

Služby: - účetnictví - správa nemovitostí Ubytování: - penzion

Instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace - plynoinstalační práce - vodoinstalační práce - topenářské práce - vodo topo plyn. Dodávka, montáž, servis - ústřední vytápění - plynové kotle - tepelná čerpadla

Podlahářství. - podlahářské práce - renovace schodišť Prodej: - koberce, lina, PVC krytiny - laminátové a dřevěné plovoucí podlahy

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře, výlohy - rolety - žaluzie

Návrh, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek

Interiéry: -vestavěné skříně INDECO CZ** -výroba a montáž skříní na míru -rozšířený sortiment výplní dveří, mléčná a barevná skla LACOMAT, LACOBEL -moderní tvary kování -doprava zdarma v okresech Karlovy Vary, Sokolov, Cheb, Tachov. Prodej a montáž: -kancelářský nábytek HOBIS, kvalitní a cenově přijatelný ...

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál - kotvící (kotevní) a upevňovací technika

Realitní kancelář - kompletní servis při prodeji nemovitostí.

Truhlářství. Výroba - kancelářský nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně

Pronájem: -průmyslové a kancelářské prostory Služby: -finanční účetnictví -zakládání společností - poradenství

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -vestavěné skříně -masivní samonosné schodiště -obklady schodů. Dodávka, montáž: -dveře -obložkové zárubně Sapeli -atypická okna a dveře. Řemeslo: -truhlář.

Nákup a prodej stavebního materiálu - střešní krytina - vodovodní přípojky - železniční materiál. Příprava staveb. Realitní činnost.

Výroba, montáž, servis: - předokenní rolety - markýzy - žaluzie - vjezdové brány - závory

Výroba, montáž: - žaluzie - rolety - plissé - shrnovací dveře