Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Velkoobchod s čalounickým materiálem - lepidla - netkané textilie - matracové damašky - vlnovcová pera - polyuretanové systémy - stříkací technika. Výroba čalounických polotovarů - šití čalounických potahů - řezání kartonových přířezů.

Internetový obchod, e-shop: -potřeby pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením.

Pronájem bytů, nebytových prostor a venkovních ploch.

Ocelové konstrukce v novostavbách a renovovaných budovách: - balkonové konstrukce, - výtahové šachty (vnitřní i vnější), - zábradlí a ploty, - zimní zahrady, přístřešky, střešní terasy, - výroba nerezových dílů.

Poradenství: -finanční -investiční. Realitní činnost. Provádění dražeb.

Chebské technické služby. Služby: -údržba zeleně -čištění města -sběrný dvůr -umístění reklamních poutačů -odvoz objemného odpadu -autodílna -provoz sportovišť -údržba a opravy komunikací -správa a údržba budov -údržba veřejného osvětlení

Stavební firma, výstavba: - bytová, občanská - rekonstrukce budov - zateplování objektů Prodej: - barvy, laky - lazury - tmely, lepidla

Výroba: - atypická plastová okna a dveře - hliníková okna, dveře - předokenní rolety

Výroba a zpracování elementů pro vyhřívání sedadel. Autodoprava.

Služby: - pronájem nebytových prostor - správa, údržba nemovitostí - měření emisí - ověřování tachografů

Výroba, prodej, montáž: -plastová okna a dveře -stavební poradenství. -parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu apod. -garážová vrata a pohony.

Prodej, montáž: - solární trubicové kolektory

Velkoobchod, maloobchod: - lamina, dřevotřísky - podlahové palubky, podlahovky - řezivo - kování, spojovací materiál - plovoucí podlahy - dveře venkovní, vnitřní E-shop: - nábytkové kování

Stavební systémy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zdicí materiály -střešní krytiny -tepelné izolace -hydroizolace -sádrokarton -stavební chemie.

Oficiální dovozce a distributor barev a přísad ALSA Corp. Autolakýrnické práce, autolakovna.

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál. Elektromontážní činnost VN, NN. Revize elektro. Projekční činnost. Výroba: -rozvaděče.

Truhlářství. Výroba, renovace: - historická okna, dveře - nábytek Výroba: - dřevěné šindele

Práce: - klempířské - pokrývačské - zateplování fasád - rekonstrukce bytových jader Půjčovna: - nářadí

Výroba: -hydraulické tlakové hadice s koncovkami. Oprava: -hydraulické zvedáky a mailery. Prodej: -hadice všech druhů -příslušenství k hydraulice -šroubení, rychlospojky, těsnění.

Truhlářství, tesařství, výroba nábytku Horní Slavkov. Práce truhlářské a tesařské: - krovy, ploty, dřevěné balkony, přístřešky pro auta ze dřeva. Výroba z masivu, dřevovýroba:: - nábytek - kuchyně - dřevěné schodiště - vestavěné skříně - dveře klasické i posuvné. Renovace a opravy nábytku.

Výroba dřevěných oken, dveří, schodů a ostatních dřevěných prvků.

Realitní kancelář. Dotace v zemědělství. Zprostředkovatelská činnost ve stavebnictví.

Návrh, realizece: -zahrady. Služby: -arboristika. -kácení stromů.