Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Stavební práce: -rekonstrukce koupelen -plovoucí podlahy -obklady interierů -obklady fasád a říms.

Zušlechťování záclon a dekorativních látek.

Správa a údržba nemovitostí. Činnost organizačních a ekonomických poradců. Vedení účetnictví.

Zemní substráty - zemina a rašelina. Vyrábíme kompost, mulčovací kůru a substrát na trávníky. Zajišťujeme dopravu. Prodáváme pytlovanou kůru, rašelinu, substrát a 80 litrů. Nabídka zahrádkářům, zahradnictvím i stavebním firmám. Hlína a ornice.

Velkoobchod: - nástroje, stroje: - svářecí, - obráběcí (kov, dřevo). - elektronářadí, - generátory, - úklidová technika, - zahradní technika, - vybavení dílen. Zastoupení německé značky Güde.

Instalace: -voda -plyn -topení. Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál.

Služby: -údržba zeleně -dřevorubecké práce -sadové úpravy -práce malou strojní mechanizací UNC, DESTA -kontejnery na zelený odpad -práce montážní plošinou. -Hřbitovní správa, Hřbitovní 9, telefon 353222830

Správa a údržba domů. Stavební firma. Zpracování odpadu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -speciální elektromateriál -interiérové osvětlení -moderní světelné zdroje domácích i světových výrobců. Projekt, dodávka a montáž: -osvětlení -snížené kazetové podhledy se stropním osvětlením -moderní podlahové rozvody -elektrické přímotopné vytápění -hromosvody.

Výroba kabelů a vodičů: -silové kabely a vodiče -propojovací -ohebné šňůry -sdělovací kabely a vodiče nízkofrekvenční -s plnými jádry -ohebné stíněné -kabely a vodiče pro zvláštní účely -letecké -řídící a automatizační systémy -signálové a datové přenosy -bezhalogenní oheň retardující vodiče -silové a propojovací ...

Velkoobchod, maloobchod: -nábytek -sedací soupravy.

Maloobchod: -elektromateriál mimo spotřebičů -kabely -zásuvky, vypínače-různé typy. Maloobchod: -železářství -bezpečnostní kování -spojovací materiály -šrouby, vruty -hřebíky.

Prodej, montáž, poradenství: -okna plastová -okna dřevěná -okna hliníková.

Práce: -instalatérské -klempířské -topenářské -zámečnické -pokrývačské. Specializovaná prodejna: -voda -plyn -topení.

Prodej: -kompletní zahrádkářský sortiment -semena -hnojiva -sazenice -postřiky -umělé květiny -keramika -nářadí -zahradní technika -sekačky, vyžínačky -postřikovače -vodní čerpadla. Půjčovna: -čističe na koberce a čalouněný nábytek KARCHER -provzdušňovač trávníku -válec na trávu -postřikovače ...

Dříve nábytek Vagas Velkoobchod a maloobchod. Prodej, montáž a servis: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -kuchyňské linky -kompletní vybavení interiérů. Návrhy interiérů na počítači-zdarma. Provozovna: -Sokolov, Dukelská 1243, 352605247 -Chodov, Tovární 223, 35267207 -Karlovy Vary -Cheb, Pražská 20, 354438883. SOVA: ...

Maloobchod, prodej: - stavební materiál

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - elektronické součástky, doplňky a spojový materiál. Ekologická recyklace elektrických materiálů a materiálů s obsahem drahých kovů.

Realitní kancelář: -správa a oceňování nemovitostí -zprostředkování realitních činností.

Instalatérské, topenářské práce, výměny radiátorů, domovních rozvodů vody, kanalizace, stoupaček, vodoměrů, radiátorových ventilů, zařizovacích předmětů, sanitární keramiky, rekonstrukce bytových jader a koupelen, montáže podlahového a sálavého topení.

Architekt, projektant a inženýring Inženýrská činnost Architektonická činnost Projektové práce ve stavebnictví

Výroba: -potrubí a části potrubí -potrubní díly -tlakové nádoby, kolony a reaktory s fluorpolymerovými výstelkami, vhodné proti korozi a pro výrobu vysoce čistých médií. Výstelkování nádob: -fluorpolymerovými deskami -PVDF-polyvinyldenfluorid -E-CTFE-etylenchlortrifluoretylen -FEP-fluoretylenpropylen ...