Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej: -stavební materiál -nářadí -pracovní pomůcky.

Kamnářství. Prodej, montáž, výstavba, rekonstrukce, opravy - kachlová kamna - krby - pece - sporáky.

Návrh, montáž, oprava, servis: - podlahové vytápění - solární vytápění - tepelná čerpadla

Navijárna elektromotorů ReMo Převíjení elektromotorů, opravy čerpadel, opravy el.ručního nářadí, navíjení svářecích transformátorů, opravy svářecích kabelů, opravy svářecích hadic CO2. Zakázková výroba cívek, transformátorů apod.

Truhlářství. Výroba - dřevěná okna a dveře - vestavné skříně - nábytek - sedací nábytek - kuchyně.

Prodej: -nábytek -kuchyňské linky a kuchyňský nábytek -obývací stěny -sedací soupravy -skříně, komody, noční stolky -postele, válendy, matrace a rošty -kancelářský nábytek -jídelní, konferenční a televizní stoly a židle -koupelnové skříňky -shrnovací dveře -bytové doplňky.

Prodej, e-shop - nábytek z masivu - ložnice - sedací soupravy - kuchyně - bytové doplňky - dětský a kancelářský nábytek.

Podlahářství, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - PVC - koberce - laminátové podlahy

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - hliníková okna, dveře - garážová vrata - rolety, žaluzie

Floristické centrum: - květiny pro svatební den, - květiny pro pietní akt, - květiny pro hotely, - kytice z lásky, k narozeninám, k svátku, - kytice dárkové, k promoci, - kytice k životnímu jubileu, - interiérové dekorace. Sídlo: Valdštejnova 992/10 350 02 Cheb

Realitní kancelář, prodej - byty, domy, nebytové prostory, komerční objekty.

Výroba, prodej: - plastová okna, dveře - dřevěná okna, dveře - venkovní a vnitřní parapety - žaluzie - garážová vrata

Galerie. Prodej: - obrazy - keramika - kovové doplňky

Prodej: -stavební materiál -vnitřní a vchodové dveře -zárubně a kliky -obklady -dlažba -stavební chemie -pojiva -okna -sádrokarton -hutní materiál -spojovací materiál -nářadí -velkoplošné desky -palubky -latě.

Prodej, montáž: -plastová okna Trocal -dveře -vrata, brány -stínící technika (žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, horizontální, vertikální žaluzie, látkové rolety) -zasklívání balkonů -dveřní systémy -garážová vrata, brány -interiérové, exteriérové dveře.

Výroba, montáž, výstavba -ploty z recyklátových profilů -ploty z dutých profilů -ploty z plnoumělhmotných profilů – ploty pro náročné -městské mobiliáře -dětská hřiště -koupaliště -plastové oplocení -bezúdržbové oplocení. Poradenství zdarma. Montáž a realizace oplocení po celé České republice.

Instalatérské práce v oboru voda, topení, kanalizace v bytech, rodinných a panelových domech, chatách, firmách, rekreačních zařízeních, průmyslových budovách. Provádění tlakových zkoušek. Centrální vysavače - montáž.

Prodej: -květiny -vazba květin -dárková květinová vazba -smuteční květinová vazba -doručování, rozvoz květin.

Prodej: -nábytek -matrace -rošty (pevné, polohovací, motorové, úložné) -postele (čalouněné, dřevěné, válendy, kované, masivní) -skříně -ložnice -sedací soupravy -stoly, židle -obývací stěny -anatomické polštáře -přikrývky.