Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Svářečské práce. Potrubářské práce. Montáž - ocelové potrubí - plynovody. Výstavba a rekonstrukce regulačních stanic plynu.

Osvětlovací stožár TVS - 01, 02 -česká výroba -celohliníkový, vzduchem vysouvaný teleskop -zástavbová délka 600 – 2000mm -2 nebo 3 písty (popřípadě i více) -volitelný počet i výkon reflektorů -nízké pořizovací náklady -snadná údržba a ovladatelnost -vysoký komfort obsluhy -široký okruh použití -vysoká flexibilita k požadavkům ...

Prodej, e-shop: - čistící prostředky - kuchyňské potřeby - kancelářské potřeby - nářadí - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - nábytek

Zahradnictví, prodej: - okrasné stromy, keře - trvalky - ovocné stromy - letničky - řezané květiny

Výroba: - vačkové spínače, hlavní spínače, CNC soustružení - solární technika. Výroba průmyslových spínačů a staveništních rozvaděčů. Kompletace a kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání.

Stavební činnost - přípravné práce - obkladačské práce - izolační práce - projektová dokumentace - stavební dozor - zámečnické práce - pronájem lešení - autodoprava kontejnerová nákladní. Výroba - kovové dveře a brány.

Oprava, servis: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Ubytovna Dana.

Správa a údržba nemovitostí -zajišťování běžných oprav a udržovacích prací na základě vystavené objednávky vlastníky -zajišťování dodávek potřebných energií a služeb, včetně jejich vyúčtování -zajišťování předepsaných revizí -vedení podvojného účetnictví -zavedení samostatného bankovního účtu -předkládání měsíčních přehledů o příjmech a ...

Činnost: - rekultivace - lesnické práce - sadové úpravy - údržba zeleně

Realizace a údržba zahrad - projekce zahrad - pravidelná údržba zelených ploch - provzdušňování, výživa a odplevelování okrasných trávníků - výsadby vzrostlých alejových stromů - kácení a ošetřování stromů horolezeckou technikou - tvorba a instalace dětských hracích prvků v zahradách a obcích.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku.

Výroba: - kuchyně - skříně

Prodej, dodávka, montáž - nábytek - kuchyně - postele.

M&C Interiéry. Truhlářství. - zakázková výroba nábytku

Internetový obchod, e-shop: - LED osvětlení - LED pásky

Maloobchod, internetový obchod, prodej: -nářadí pro stavebnictví

Prodej, e-shop: -svařovací technika -ruční nářadí -elektrické nářadí -měřidla -vzduchotechnika -brusivo -momentové klíče -momentové šroubováky.

Vodohospodářské stavby: -zemní práce -lesní cesty -odvodnění. Sadové úpravy a údržba zeleně. Lesnická, zemědělská rekultivace. Lesní práce. Údržba zeleně. Kácení stromů. Návrhy, zakládání zahrad. Sadové úpravy.

Prodej, servis: -zahradní a lesní technika -zahradní traktory, ridery -elektrocentrály -postřikovače -plotostřihy -štípače dříví -vysavače listí -sněhové frézy -motorové pily -sekačky -křovinořezy -čerpadla.

Instalatérství a topenářství Prodej, montáž, servis: -plynové spotřebiče -MORA -VAILLANT -DESTILA -litinové kotle LINEA AMICA -plynová topidla.

Prodej: - světlomety, - ruční svítilny, - hledáčky, - čelové svítilny, - obranné prostředky, - letecká návěstidla. Měření a regulace: -topné systémy.