Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Archivize s.r.o. se zaměřuje na architektonincké návrhy, projekty a 3D vizualizace.

Augerenta s.r.o. se zaměřuje na pronájem a údržbu rekreačních nemovitostí.

David Králík se zaměřuje na komplexní realitní a finanční služby. Pomáhá s prodejem a nákupem nemovitostí, včetně bytů, domů a pozemků. Zajišťuje také financování a pojištění nemovitostí.

Dyfa s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří a výloh z ocelových profilů JANSEN s přerušeným tepelným mostem.

KAISER DESIGN s.r.o. provozuje designové studio se zaměřením na interiéry a zahrady.

AgroSféra s.r.o. prodává široký sortiment zahradních a farmářských potřeb, včetně skleníků, automatických zavlažovacích systémů a chovatelských potřeb. Specializují se na kvalitní a odolné produkty, které usnadňují péči o zahradu a zvířata.

Kování-IN s.r.o. český výrobce nábytkového kování, který prodává široký sortiment produktů v různých povrchových úpravách a zakázkovou výrobu dle přání zákazníka.

Compact Garant s.r.o. se zaměřuje na správu nemovitostí, technickou a ekonomickou péči o budovy a majetek. Činnost zahrnuje údržbu, opravy, revize, vedení účetnictví, správu plateb a pohledávek. Cílem je zajistit efektivní provoz, bezpečnost a komfort pro obyvatele či uživatele nemovitostí.

Čistá nemovitost s.r.o. se zaměřuje na komplexní úklidové a vyklízecí služby v Hradci Králové a okolí. Specializují se na přípravu nemovitostí k prodeji či pronájmu, včetně malování, stěhování a zahradních prací.

Compact Polanský s.r.o. se specializuje na dodávku a montáž garážových vrat, průmyslových vrat a vjezdových bran. Prodává také automatické pohony, domovní dveře a příslušenství.

Releven reality s.r.o. je rodinná realitní kancelář sídlící v Hradci Králové. Poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, včetně homestagingu, profesionálních fotografií, 2D a 3D půdorysů a cíleného marketingu na sociálních sítích

Rezidence Chlumec s.r.o. poskytuje komfortní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností. Byty jsou navrženy s důrazem na kvalitu a funkčnost, a komplex zahrnuje i zelené plochy a dětská hřiště, což zajišťuje příjemné prostředí pro rodiny.

Designerské studio, zaměřující se na interiér bytových i komerčních prostor.

Thermowood reality s.r.o. provozuje realitní kancelář a zaměřuje se na prodej a pronájem bytových a nebytových prostor.

HAVLIMART s.r.o. provozuje agenturu, která pomáhá s hledáním bydlení, vízy, zdravotním pojištěním, dopravou, překlady a dalšími potřebami.

EUROKÁMEN KRATONOHY s.r.o. se specializuje na prodej přírodního kamene pro exteriér i interiér. Prodává zahradní kameny, dlažby a hnojiva.

Výroba, prodej, montáž: - protisluneční stínící technika - žaluzie horizontální a vertikální - textilní roletky, posuvné panelové stěny - protihmyzové sítě - značkové předokenní rolety - rolovací garážová vrata - slunolamy pevné, posuvné a rolovací - fasádní stínící systémy. Servis záruční i pozáruční servis.

RENNIW Estate s.r.o. se zaměřuje na výkup nemovitostí, pozemků, podílů a na složité nemovitostní obchody.

M P I Dveře, s.r.o. se specializuje na prodej, montáž, zaměření a servis interiérových dveří značky SAPELI v Hradci Králové a okolí.

Dapin s.r.o. se specializuje na výrobu kvalitního nábytku z Hradce Králové. Prodává širokou škálu produktů, včetně pracovních stolů, jídelních stolů a postelí, které kombinují kov a dřevo.

Zahradnictví Kropáček s.r.o. prodává široký sortiment zeleně, dekorací, stromů a zahradnických potřeb. Poskytují návrhy, úpravy a realizace zahrad, údržbu ovocných stromů a rozvoz zeleně.

SYSTEMATIC DESIGN s.r.o. se zaměřuje na architektonické činnosti, vědecké a technické činnosti a výstavbu bytových a nebytových budov.

VESBRO s.r.o. se specializuje na dodávku a montáž oken, dveří, garážových vrat a stínící techniky. Prodává produkty značek Internorm, Hormann a Isotra.

Josef Chalupa se specializuje na výrobu nábytku na míru, včetně výroby kuchyňských linek, vestavěných skříní, ložnicového nábytku a zahradního nábytku.

Ing. Marek Novotný poskytuje spolehlivé, bezpečné a férové realitní služby.