Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Učební pomůcky všeho druhu, zásilková služba po celé ČR: - školní a kancelářský nábytek - školní tabule, magnetické tabule, nástěnky, flipcharty, bílé tabule - diaprojektory, zpětné projektory, zobrazovací techniku, mikroskopy a jinou didaktickou techniku - audio-video vybavení - počítačová technika (konfigurace PC dle požadavků) ...

Velkoobchod, maloobchod: - nástroje - měřidla - ruční, elektrické nářadí-MAKITA, NAREX, - hliníkové žebříky-štafle - strojní obrábění.

Specialista na čalouněný nábytek: - sedací soupravy - pohovky - postele, - matrace, - rošty, - stoly, - židle, - křesla, - komody, - RTV stolky, - skříně, - předsíně, - botníky, - ratan a proutí

Zahradní a krajinná tvorba. Zahradnictví.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny.

Maloobchod, prodej: - řezivo - dřevomateriál.

Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby - květiny - dárkové zboží.

GA-PA - realitní služby fincentrum - finanční poradenství optimalenergy - optimalizace nákladů na energie.

Výroba, dodávka, prodej: - technické aplikace plastů - výroba plastů pro prumyslové použití - realizuje dodávky do velmi konkurenčního prostředí automobilového průmyslu pro renomované výrobce automobilů a jejich dodavatele po celém světe.

Prodej, pěstění. - kaktusy - sukulenty - masožravé rostliny - výběrové rostliny - semena.

Výroba, velkoobchod, prodej, montáž: - protipožární dveře, stěny, uzávěry - protipožární atypické stěny v provedení kov, dřevo, sklo, různé povrchové úpravy. Prodej: - dřevěné interiérové dveře, dýhované dveře - hasící přístroje - požární prostupy a ucpávky.

Výroba a montáž: - plastová okna a dveře SCHÜCO CORONA CT-70 - zimní zahrady Subdodávky a montáž: - rolety PVC a ALU - žaluzie vnitřní řetízkové - sítě proti hmyzu okenní a dveřní - parapety PVC a ALU

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - instalatérské potřeby - sanita - topení - instalační materiál - bojlery - krby - čerpadla. Krbová kamna Dvůr Králové, Jaroměř

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis: - plastová, dřevěná a hliníková okna - plastové, dřevěné a hliníkové dveře - okenní rolety - okenní a dveřní sítě proti hmyzu - vnitřní a venkovní parapety.

-sídlo Praha -architektonická kancelář

Prodej: - radiomaterirál, radiosoučástky - odpory - tranzistory - diody - integrované obvody.

Zámečnictví. Práce: - zámečnické - zámečnické - stavební. Výroba: - vrata, branky -skleníky - konstrukce - přístřešky - zámků, kování.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo, porcelán - kuchyňské potřeby - železářství.

Maloobchod, prodej: -ovoce a zelenina -květiny.

Maloobchod, prodej-nábytek: - kuchyňské linky, - nábytek, - podlahové krytiny, - koberce, - matrace.

Úklidové služby. Autodoprava. Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - železářství.

Maloobchod, speciální prodejna. Prodej, servis: -značková chladírenská technika -elektrospotřebiče -elektronika. Oprava: -chladničky -mrazničky. Při nákupu zajišťujeme likvidaci staré lednice.