Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Realizace zahrad, zahradnictví: - kobercové trávníky - okrasné dřeviny - zavlažování zahrad - provzdušňování trávníků.

výroba: - nože - formičky - nástroje - železářské výrobky

Zahradnictví. Zahrady - údržba, realizace - projekty Prodej - okrasné dřeviny Potřeby na zahrady. Skalky, jezírka, můstky, květiny. Zahradní architektura.

Zahradnické práce: - návrhy, projekty a realizace rodinných zahrad - návrhy a realizace zimních zahrad - návrhy, projekty a realizace ploch kolem sídel firem, parků a veřejné zeleně - zakládání trávníků výsevem i položením travních koberců - zakládání jezírek včetně osázení vodními rostlinami - ozdravné zásady ve stromových porostech ...

- výškové práce - sečení trávy - údržba zeleně - zahradnické služby Služby : - sečení, zeleň, výsadba - sečení trávy příkopovými sekačkami, výškové práce - manipulační plošina (10 m a 20 m) - kácení a pořez stromů stromolezeckou technikou - statické zajišťování stromů - výsadby stromů, parkové zeleně, frézování pařezů.

Výroba, prodej: - truhlářství. - interiéry, schodiště, kuchyňské linky, dveře.

Služby: - realitní činnost

Montáž a servis vzduchotechnického zařízení - rozvody vzduchotechnika.

Prodej, montáž, servis, poradenství- konzultace: - vrata, brány, závory - pohony a příslušenství - panty, posuvné brány. Nákladní doprava.

Nabízíme: - sedací soupravy - obývací stěny - ložnice - postele, matrace - stoly, židle - kancelářský nábytek a další zajímavý sortiment ...

Prodejna: - proutěné zboží, ratanový nábytek.

Prodej, maloobchod: - nábytek.

Prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál. Provozovna: Na Drahách 1093 516 01 Rychnov nad Kněžnou

Práce instalatérské: - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské. Prodej materiál: - vodoinstalační - topenářský. Voda, topení, plyn.

Maloobchod, prodej: - železářství - papírnictví - hračky - dmácí potřeby.

Prodej, maloobchod: - textil - bytový textil - záclony - galanterie.

Výroba: - dětský nábytek a hračky pro mateřské školy

Stavební bytové družstvo. Pronájem: -nemovitosti.