Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská. Prodej: -nábytek.

Distribuce a velkoobchod: - činnost technických poradců v oblasti akustiky ozvučovacích a osvětlovacích systémů - výroba instalace a opory elektronických zařízení.

Podlahářské práce. Prodej a pokládka všech druhů podlahových krytin. Činnost: -koberce -PVC -plovoucí podlahy (laminové, dřevěné) -pokládka parket, dřevěných podlah + broušení parket -rekonstrukce starých podlah -korkové podlahy. Podlahy: -MAGNUM -EROSTEP -FORBO -PARADOR -NOVILON.

Výroba z nerezu: - brány a vrata - Výroba z oceli: - ocelové konstrukce - schody, balkony

Maloobchod, prodej: - levný holandský nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - komody, křesla, jídelní stoly - konferenční stolky.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál METALVIS - upeňovací materiál.

Pronájem, servis: - výherní hrací automaty - videoautomaty - elektronické šipky - kulečníky - biliáry. Bezhotovostní vybavení heren. Zabezpečení objektů a herních automatů. Konzultační a poradenská činnost v oblasti provozu hracích automatů. Výroba: - truhlářská - kulečníky, biliáry - zámečnická - barové stoličky - osvětlení ...

Květinářství. Prodej: - řezané květiny - hrnkové květiny - semena - ozdobné obaly - umělé květiny - dárkové předměty. Na objednávku: - svatební kytice -kytičky k výročí - výzdoba slavnostního stolu - výzdoba interiérů. Poradenská služba.

Prodej, výkup, leasing: - dřevoobráběcí stroje - nové, použité - dřevoobráběcí nástroje - ruční nářadí - nože pro frézy, pily.

Prodej: - nábytku, nábytek - bytové doplňky.

Zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí (rodinných domků, pozemků a bytů), zpracování kupních smluv, znalecké posudky k ocenění nemovitostí, kompletní služby. Velkoobchod: - textil.

Prodej: -ozvučovací a světelná technika. Vybavení diskoték.

Výroba, montáž: -ploty, branky, halové vrata, zábradlí, závory, ocelové konstrukce a mnoho dalšího dle přání zákazníků.

Nabízíme: - prodej: - obklady a dlažby - sprchové kouty - vany a vaničky - vodovodní baterie - sanitární keramika - koupelnové doplňky - nářadí aj.

Vítejte v pestrém světě “ Vermont “, který přinášíme coby výhradní dovozce a distributor do České republiky. Představujeme ručně vyráběné květiny, které se skládají ze skutečných květů pěstovaných v Africe. Patentovaný proces dehydratace a následného balzamování umožňuje květům uchovat si dlouhodobě stejné vlastnosti jako v přirozeném stavu. ...

Velkoobchod, prodej, dodávka, zásilková služba: - přístroje a příslušenství do elektrorozvaděčů a elektroinstalačního materiálu - síťových i slaboproudých relé do plošných spojů TYCO a SCHRACK - návěstní relé RA 70 z produkce firmy EAW Berlín, poruchové signalizace ZPA Trutnov, ochrany ABB a releové moduly z vlastní produkce. - přístroje ...

Kožešnictví. Zakázkové krejčovství. Mimi kolekce: - výroba praktických doplňků pro naše nejmenší.

Realitní kancelář a výstavba roubených a poloroubených chalup. Kancelář: nám. T.G.M. 84 544 01 Dvůr Králové nad Labem.

Realitní kancelář. Prodej, nákup: -nemovitosti. -správa nemovitostí Výtahy, zdvihací technika: -revize, opravy, montáže vyhrazených zdvihacích zařízení servis výtahů 24 hodin denně -modernizace, rekonstrukce a generální opravy stávajících výtahů -nové výtahy.

Prodej nábytku: - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - sedací soupravy - postele - stoly - židle.

Práce: - čalounické. Výroba sedacího nábytku.

Nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - stoly - židle - kuchyně - ložnice - kanceláře - zdravotní matrace - rošty - nábytek z masivu - dětské pokoje - nábytek z ratanu - předsíně.

Opravy, revize: - plynové spotřebiče - topení v mědi - plyn - instalatérské práce - výroba technických plynů.

Oprava: - automatické pračky - Romo a dovozové - elektrické sporáky - elektrické spotřebiče.