Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Firma VBS projekce s.r.o. je významným hráčem na poli projektování, architektury a technických řešení. S širokým spektrem nabízených služeb, které zahrnují projekční činnost, architektonickou činnost, tepelnou techniku, poradenství v oblasti dotací Dešťovka a diagnostiku budov, se firma stala vyhledávaným partnerem pro širokou škálu ...

Firma Interiéry Ještěr se specializuje na interiérové řešení podlah, kuchyní, dveří včetně vestavěného nábytku. Nabízí prověřené materiály od zahraničních i tuzemských výrobců, vždy Vám rádi pomohou s výběrem materiálů. Díky dlouholeté zkušenosti v oblasti navrhování a prodeje kuchyňských sestav nabízejí kvalitní a moderní kuchyně. ...

NK STAVBY s.r.o. se zaměřuje na realizaci novostaveb, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, sádrokartonů a na bourací práce.

LSBAGRY s.r.o. se zaměřuje na výstavbu inženýrských sítí, zemní práce, bourací a demoliční práce, pokládku dlažby a autodopravu.

Hledáte spolehlivého partnera pro moderní a efektivní vytápění vašeho domova? Groda S.r.o. je tady pro vás! Jsme specialisté na montáž tepelných čerpadel, plynových kondenzačních kotlů a systémů rekuperace. Naše služby zahrnují také profesionální zhotovení kotelen, instalaci podlahového a ústředního topení, stejně jako precizní rozvody vody a ...

Elektroservis Majnuš s.r.o. poskytuje kvalitní služby v oblasti servisu a prodeje bílého zboží, včetně praček, ledniček, myček, sporáků a bojlerů.

PODLAHY HOMME s.r.o. se specializuje na prodej a pokládku plovoucích podlah (laminátových a vinylových), PVC, přírodního linolea, koberců a dalších podlahových materiálů.

Prodej palivové dříví, dřevo - špalkované, štípané, sušené bukové pytlované, dřevěné brikety. Doručení do 48hodin s dopravou zdarma.

Výstavba: - krby na klíč. Prodej: - krby interiérové, zahradní - krbové vložky - kamna - sporáky na pevná paliva - mřížky - kouřovody - krbové nářadí, příslušenství - umělý kámen - klinker cihly - veškeré přílsušenství pro stavbu krbu.

Prodej, montáž: - plastových, hliníkových a dřevěných oken - plastové a hliníkové dveře - žaluzie Zateplení a revitalizace budov.

Společnost MONPE KNZ s.r.o. provozuje prodejnu krmiv, MONPE KNZ s.r.o. je dynamická firma se sídlem ve Frýdlantu nad Ostravicí, která se specializuje na prodej kvalitních krmiv, zahradních potřeb a profesionálního nářadí. Jejich prodejna, umístěná v areálu čerpací stanice AVANZ GROUP, nabízí široký sortiment produktů pro zákazníky, kteří hledají ...

SimpleJack s.r.o. realizuje inovativní podlahy na míru. Jejich modulární zátěžové dlažby jsou ideální pro garáže, dílny, koupelny nebo terasy.

GARDENES s.r.o. se zaměřuje na projektování a realizaci zahrad a veřejné zeleně.

Firma se zabývá dodávkou interiérů na klíč. Na míru vyrobíme nábytek, kuchyně, vestavěné skříně, dveře i podlahy.

E-shop: - vrtáky - závitníky - frézy - soustružnické nože a vrtáky - vyměnitelné břitové destičky - záhlubníky - výstružníky - výhrubníky - držáky a upínače - sady vrtáků - vytahovače zalomených šroubů

Melia City Group s.r.o. se zaměřuje na kompletní služby pro prodej a pronájem bytů, domů, chat, pozemků a nebytových prostor.

Victory Decor s.r.o. je specializovaným výrobcem ručně vyráběných dekorací do dětských pokojů. Má širokou škálu produktů, jako jsou pořadače na Albi knihy, krabičky na první zoubky, poličky letadla, pastelkovníky, a lampičky.

Hledáte spolehlivého partnera pro rekonstrukci vašeho domova? Gilík design s.r.o. je přesně to, co potřebujete! S více než dvacetiletou tradicí v oblasti stavebnictví a interiérového designu je naše firma synonymem pro kvalitu a spolehlivost. Naše služby zahrnují kompletní rekonstrukce koupelen, bytových jader, kuchyní a celých domů. Ať už ...

Jana Mutinová je interiérová a zahradní designérka.

Provádíme pozáruční servis výrobků Ideal Standard, vykonáváme práci hodinového manžela

Výroba: - dekorační předměty z kovu - svícny, stojany na víno a květiny, prodejní stojany na pohlednice - sériová zakázka zámečnického charakteru - výroba ocelových konstrukcí, zábradlí i svodidla, mostní dilatační závěry, kontejnery

PROKOM CZ s.r.o. dodává zahradní nábytek PROWOOD, zajišťuje dodávky asfaltového střešního šindele KATEPAL a tepelně upravené dřevo ThermoWood.

ostravazaluzie.eu realizuje montáž, servis a výměna žaluzií. Servis oken, výměna těsnění, kování. Při montáži všech druhů žaluzií získáte od nás dárek. Objednávky telefonicky i prostřednictvím SMS. Garantujeme montáž do týdne od objednání.

Služby: - údržba zeleně - zimní údržba - realizace zahrad - závlahové systémy - výsadby - zámkové dlažby - odpady - výstavba a údržba hřišť