Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej, montáž, pokládka: - koberce - linolea, PVC - marmoleum - plovoucí podlahy

E-shop: - stoly konferenční, odkládací, jídelní, psací, televizní, snídaňové

E-shop: - školní potřeby - batohy - dětské oblečení - hračky - dětský nábytek - dětská svítidla....a další.

Práce, řemeslo, služby: - kamnářství - výstavba kachlových kamen, sporáků, krbových obestaveb

Služby: - květinový ateliér - veškeré floristické práce

Dovoz, prodej, servis: - motocykly

Truhlářství: - zakázková výroba

Dodávka, montáž: - plastové potrubní systémy - trubky, tvarovky a armatury

Výroba, dřevovýroba: - nábytek - skříně - kuchyně - postele

Montáž, opravy, servis: - plynové spotřebiče.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zasilatelství a zastupování v celním řízení

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská ...

Výhradní zastoupení švýcarské firmy KABE FARBEN: - nátěrové hmoty - fasádní barvy silikátové, silikonovové, akrylátové - zateplovací systémy New Therm, Kabetherm Výhradní zastoupení německé firmy Ecoraster: - zatravňovací tvárnice - drenážní dlažba - zelená střecha

Výroba, výrobce: - elektronické odpuzovače hlodavců, kun, krtků.

Truhlářství, výroba: - jídelní, konferenční stoly - zakázková výroba atypických stolů - zakázková výroba interiérů, zahradního nábytku.

Stavební firma, stavební práce. Prodej stavebního materiálu. Stavba rodinných domů. Dotace z programu Zelená úsporám. Průkazy energetické náročnosti budovy.

Prodej, e-shop: - trampolínové sety, doplňky, příslušenství - trampolíny - bazény - altány - zahradní sestavy, stoly, židle a křesla.

Zakázková výroba betonových výrobků - dlažba, obklady, obrubníky, schody, lemy, palisády

Projekce, realizace: - zahrady - parky - veřejná zeleň. Zahradní centrum: - okrasné dřeviny - jehličnany - rostliny - substráty, hnojiva.

Pobočka Bruntál. Velkoobchod, maloobchod, výroba, montáž: - elektroinstalační materiál - elektrozařízení.

Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce: - aranžmá sušené květy - komponenty pro aranžování ze suchých květin (sušina, proutěné podklady, juta, mřížky, lepidla) - rohože, rohožky (kukuřice, mořská tráva) - dveřní závěsy, prostírání - stoly, poličky, chlebovky, ošatky, koše, křesla - proutí, bambus, rattan, dřevo. Import - dovoz: - ...

Pronájem a správa nemovitostí. Odstraňování, sběr odpadů.

Stolárna, truhlárna. Výroba: - nábytek z masivu - pergoly, altány - zahradní nábytek - postele - skříně - kuchyňské linky - koupelnový nábytek.

Internetový obchod, prodej: - stroje, nářadí a vybavení dílen - svářecí, zahradní, úklidová technika - pily - brusky - kompresory - stolní vrtačky.