Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Reality. Pronájem: - kanceláře, nebytové prostory. Správa a údržba vlastních nemovitostí.

Prodej a montáž: - laminátové, dřevěné, korkové podlahy - PVC - koberce. Výroba, montáž: - nábytek. Malířské, natěračské práce.

Rekonstrukce bytových jader, koupelen, plastová a dřevěná okna, dveře - montáž i servis, rolety, podlahy ( plovoucí, vinyl, ...) It servis, nákup a prodej, výroba textilu (potisky na zakázku), vizualizace interiéru a staveb

Prodej a montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná eurookna a dveře - hliníková okna a dveře: - zimní zahrady - střešní okna VELUX - eurookna systému dřevo-hliník - vnitřní parapety a vnější žaluzie - sítě proti hmyzu - polyuretanové pěny - včetně kompletních zednických prací s dodáním veškerých komponentů souvisejících s ...

Stolařské práce. Zakázková výroba: - nábytek (nábytek na míru) - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - ložnice - postele - stoly (konferenční, psací) - dětské pokoje - obývací stěny - šatníky - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - schodiště - zasouvací dveře - podlahy, pokládka plovoucích podlah - ...

Zahradnictví, pěstování, prodej: - rostliny pro vlastní prodejnu (řezané, hrnkové květiny, balkonové rostliny, zeleninová sadba, okrasné rostliny, stromy a keře, trvalky). Květinářství.

Maloobchod, prodej: - stavebniny, stavební materiál - cement, vápno, malta, cihly, omítky - obklady, dlažby - sanitární keramika - lepidla, spárovací hmoty - vany, sprchové kouty, WC, umyvadla - vodovodní baterie.

- architektonické studie energeticky pasivních a nulových staveb - projektové dokumentace energeticky pasivních a nulových staveb - projektové dokumentace rekonstrukcí na energeticky pasivní a nulový standard - komplexní energeticky pasivní a nulová architektura - komplexní stavebně energetické a tepelně technické expertizy a posudky studií - ...

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba, prodej: - nábytek - interiéry, bytové doplňky. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Truhlářství. Dřevovýroba, prodej: - dřevěné dveře, schodiště, nábytek (na zakázku) - slévárenské modely ze dřeva. Řemeslnické práce: - truhlářské - stolařské.

Technické služby: - správa bytů a kotelen - údržba veřejného osvětlení a údržba zeleně - sběrný dvůr a odpadové hospodářství.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, stolařské, truhlářské práce: - dveře - kuchyně - předsíně - stoly - obývací stěny - poličky - zahradní, dětský nábytek - vybavení škol a školek

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny, jehličnany, zaskrslé jehličnany, listnáče - azalky, vřesy, vřesovice - okrasné trávy - skalničky.

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej, montáž: - kuchyně, kuchyňské doplňky, kuchyňské studio - nábytek, interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské, truhlářské.

Prodej: - bazény - zastřešovací systémy - vířivky - sauny.

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: - zastiňovací, stínící technika, rolety, žaluzie. Návrh, výroba, prodej, montáž, servis, oprava: - interiéry, nábytek - okna, parapety, dveře, garážová vrata. Dodávka, montáž: - plastová okna a dveře - parapety, garážová vrata.

Zámečnická výroba, zámečnictví: - plechové dveře - garážová vrata na míru (dřevěné, kovové) - zahradní stoly, lavice - mříže, stojany, regály, přístřešky - houpačky, prolézačky - železné konstrukce.

Výroba: - ploty - okrasné ploty, lávky - mříže - vrata - poklopy - ocelové konstrukce. Práce: - zámečnické - svářečské.

Závlahové systémy. Montáž: - garážová vrata - brány - ploty.

Výroba, montáž, prodej: - kuchyňské linky - spotřebiče - vestavné, šatní skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje.

Stolařství. Zakázková výroba: - prodejní stánky - kancelářský nábytek - recepce.

Výroba, šití na míru: - sportovní, taneční kostýmy a oděvy - propagační a reklamní oděvy, kostýmy, oblečení - lůžkoviny, polštáře, ubrusy, zástěry - lehčí pracovní oděvy a konfekce.

Práce: - truhlářské, stolařské. Výroba: - nábytek.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - hutní materiál - dráty, pletiva, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta - neželezné kovy - spojovací materiál - kotevní technika - ruční nástroje a nářadí.