Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výroba nábytku, školního nábytku, kancelářského nábytku, vestavných skříní, kuchyňských linek.

Projekty staveb, projekční práce: - architektonické studie a projekty obytných, firemních staveb - zpracování projektů rodinných domů - zastoupení při stavebním řízení, - zajištění výběru dodavatele pro realizace staveb. Stavební projekce: - dřevostavby, sruby, roubenky - příkazy energetické náročnosti stavby - energetické ...

Výstavba: - dřevěné stavby - kanadské sruby - roubenky - altány - zahradní nábytek. Prodej: - stavební smrkové řezivo.

Dnes se kamnáři snaží o opětovné začlenění sálavých kamen do životního prostoru lidem. Ne proto že je to drahé a jen pro bohaté, ale proto, že ceny klesly a sálavé teplo působí na člověka pozitivně, léčí a kamna umí být hodně úsporná. Na trhu je spousta různých topidel, ale žádné nepředčí kachlová nebo omítaná kamna s jejich možností přizpůsobit ...

Květinářství. Květinový salón. Maloobchod, prodej: - řezané květiny - aranžmá vlasní výroby (sušina, umělé kvěy) - svatební vazba (svatební kytice, korsáž, dekorace na auto, kytičky pro družičky, rodiče i svatebčany) - pietní vazba (ikebana na rakev, smuteční věnce, dekorace na urnu aj) - hnojiva, prostředky pro ochranu rostlin, zeminy ...

Prodej, servis, svařování pásových pil zn.LENOX, PILANA. Prodej strojů BOMAR, PILOUS, METABO a nástrojů, ostření nástrojů.

Prodej a výroba: - plastová okna a dveře - vchodové a interiérové dveře - bezpečnostní dveře - střešní okna - pergoly, teras a přístřešky.

Dodavatel, výroba: -štukové a tepelně izolační omítky, zateplovací systémy, sanační omítkové systémy, nátěry, vyrovnávací a samonivelační podlahové hmoty, lepidla na obklady a dlažbu.

Pěstování a prodej: - balkónové květiny, rostliny. Sadba: - květiny - zelenina - macešky - chryzantémy hrnkové a řezané. Smuteční a dušičková vazba. Květinářství. Realizace a údržba zeleně. Prodej: - dřeviny.

Projektování rodinných zahrad a objektů s použitím rostlin. Výsadba, údržba a ošetřování rostlin. Navrhování a realizace ozelenění interiérů. Poradenství v oblasti zahradní architektury. Aranžování květin - svatební, smuteční, vánoční a dekorační vazby.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - látky pro konfekční zpracování, pro pracovní konfekci, pro zdravotnictví - tkaniny pro bytový textil - ložní soupravy, ručníky, utěrky. Úprava: - tužení, kalandrování, vysrážení, broušení, krepování - potisk.

Realitní činnost: - byty - domy - pozemky - komerční objekty.

Prodej, montáž, výměna: - interiérové i venkovnížaluzie - interér.i venkovní rolety - markýzy - těsnění oken - garážová vrata - sítě proti hmyzu.

Návrhy, realizace, údžba zahrad. Tvořím originální zahrady, které jsou místem odpočinku, zdrojem inspirace a prostorem pro trávení vzácných chvil s rodinou a přáteli. Mým cílem je vytvářet zahrady krásné, přírodní, fascinující, které každý den překvapují svou novou tváří.

Prodej: - střešní krytiny (plechové, střešní tašky) - stěnové a střešní kazety, trapézy - izolační panely (sendviče) - okapové systémy.

Dovoz a prodej stylového oblečení a výrobků z Nepálu a Indie, nabízíme turecké kalhoty, aladinky, djembe, tibetské mísy, stínidla lampiony, etnické hudební nástroje, dárky, dámské orientální oblečení a mnoho dalšího.

Prodej, servis, oprava-elektronika, e-shop, internetový obchod: -televize-nové, renovované: -vlastní servis, prodloužená záruční doba -protiúčet-výkup: -některé starší televize -video -rádio -hifi věže -gramo. Satelity: -prodej, montáž. Prodej: -elektronické součástky -elektroinstalační materiál

Výroba: - kotce, Psi boudy - zahradní nábytek. -terasy -pergoly -zahradni domky

Energetické poradenství - energetické audity, posudky a průkazy Prodej - solární systémy - obnovitelné zdroje energie Prodej - tepelná čerpadla Energetické audity a posudky, PENB

Prodej - brány a branky, silnostěnné sloupky, stínící textílie - pletivo, příslušenství, drátěné EURO panely, podhrabové betonové desky, zahradní obrubníky, umělý živý plot

Stolařství. Výroba, prodej, montáž: -interiéry na míru - kuchyně - lamino, masiv, dýha. -dětské pokoje -obývací pokoje -ložnice -interiérové dveře -schody -kancelářský nábytek -vybavení obchodů -prodejní stánky (kiosky)

-Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Projektování elektrických zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba strojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických ...

Prodej: - domácí spotřebiče - spotřební elektronika.

-Realitní činnost -Zprostředkování obchodu a služeb