Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - svařovací technika: - invertory - svařovací stroje - autosvářečky, trafosvářečky - nabíječky - plasmy - cut - příslušenství ke svařování - spotřební materiál pro svařování - elektrody, dráty - náhradní díly - technické plyny: - propan-butanové vařiče - propan-butanové ...

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

E-shop, prodej sortiment pro zdravý spánek: - matrace - postele - rošty a lůžkoviny

Architektonické služby. Architektonické návrhy. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví, projekce.

Manažerské poradenství. Investiční fondy. Provádění: - veřejné dobrovolné dražby. Správa a údržba nemovitostí.

Vnitrostátní, tuzemská nákladní autodoprava. Kamionová doprava. Mezinárodní kamionová spedice - spediční činnost. Rostlinná výroba. Export, import zemědělských komodit. Obchod s obilím. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě. Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Činnosti související s ...

Pronájem: - nebytové prostory - plochy, haly, sály a učebny.

Realitní činnost. Služby v oblasti realit a finančního poradenství. Nákup a prodej pohledávek. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Dodávka - elektroinstalační materiál Revize - elektrické nářadí a spotřebičeeletroinstalační práce Zprovoznění - automatizační paletové dopravníkyprogramování - automaty SIMATIC S300, S400 Tvorba - www stránky Poradenství - hardware - software Překlady - němčina

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vodoinstalační materiál - plastové potrubí včetně tvarovek - kanalizační PVC potrubí - kanalizační potrubí - šachty - kanalizace, drenáže - vodovodní PVC tlakové potrubí - PVC lepené tlakové potrubí - drenážní potrubí - odvodňovací žlaby - zpětné klapky HL - odpady, sifony, vpustě - ...

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - kuchyňský nábytek, kuchyně na míru - vestavné skříně a šatny - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice a postele - kancelářský nábytek - dětské pokoje - hotelový nábytek - schody, schodiště - pergoly, altány, zastřešení - voliéry, klece, boxy.

Výroba, dovoz, montáž, servis, oprava: - sekční zateplená garážová vrata - lamelová a kazetová.

Prodej: - hutní materiál - plechy v tabulích, svitcích - ocelové profily a trubky - betonářská ocel - kari sítě - dřevo - stavební materiál - dřevěné výrobky - palivové dřevo.

Eshop: - oficiální zástupce značek Anfra, Brenor, Blue water a Romexim - granitové dřezy Brenor s vlastnostmi a vzhledem přírodního kamene.

Dodávka, montáž: - bezpečnostní dveře - dveře Mikea - plastové dveře - dřevěné dveře - garážová vrata.

Výroba nábytku na zakázku: - specializace na dýhované kuchyně. Vysokotlaké tvarové dýhování polotovarů, dýhované výplně. Výroba: - foliovaná kuchyňská dvířka. - obložky a ostění - výplně a lišty na kuchyňská dvířka - výplně interiérových dveří - lišty k výplním. Tvarované dýhování polotovarů. Vysokotlaké tvarové dýhování.

Prodej, e-shop: - zahradnická hnojiva - postřiky - postřikovače - zahradní nářadí.

Návrhy a realizace zahrad. Další: - Květinářství Gebauer, Vrchní 44, Opava, tel. 553732842 - Zahradnictví Gebauer, Požární 47, Branka u Opavy, tel. 603834861.

Pobočka. Květinářství. Prodej: - skalničky - letničky - trvalky - jehličnany. Další prodejna: - Vrchní 44, Opava. tel: 553 73 28 42. Návrhy a realizace zahrad: - Za Humny 9, Opava.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - koberce - bytový textil. Pokládání, kladení: - podlahové krytiny, PVC - koberce - koberce - obšívání.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály, stavebniny

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Developerská firma. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - nemovitosti Rýmařov.