Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Kamenictví. Kamenické práce. Výroba: - výrobky z kamene - žula, mramor - pomníky, hroby, hrobky - obklady, dlaždice - kuchyňské pracovní desky, koupelnové desky - obklady krbů - parapety - kašny, fontány - grilovací desky. Pískování a sekání písma. Řezání, broušení a leštění žulových desek.

Nabízíme generální i pravidelný úklid domácnosti prováděný stálou hospodyní, úklid kanceláří, ordinací, obchodních a výrobních prostor, mytí oken a výloh, dveří, obkladů, čištění sedacích souprav, koberců a čalounění strojem Kärcher, strojové mytí podlah, nakupování, praní, žehlení, stěhování, hlídání dětí (služby naší chůvy), údržbu zahrad a ...

Prodáváme umělé vánoční stromky, které vypadají jako přírodní. V naší nabídce jsou jedle, borovice a smrky mnoha typů a velikostí. Vedeme také další vánoční dekorace.

Výroba, prodej: - sedací soupravy - pohovky - gauče - válendy - křeslo rozkládací - zdravotní matrace - látky. Prodejna: - Opava, Krnovská 17 - tel.: 605837922.

Maloobchod, prodej, půjčovna, pronájem, oprava, servis: -elektrické ruční nářadí MAKITA, NAREX, BOSCH -zajištění náhradních dílů, ND -příslušenství. Prodej: -trezory nábytkové, stěnové -bezpečnostní, zabezpečovací technika. Výroba, prodej: -klíče, autoklíče.

Prodej: - plastová okna - hliníková okna - plastové dveře - posuvné dveře - okenní kování - parapety - vnitřní a venkovní - markýzy - sítě proti hmyzu - skelní výplně - žaluzie. Seřízení oken.

Prodej, montáž, servis: - výhradní zastoupení firmy WISNIOWSKI: - garážová vrata: - výklopná - sekční - rolovací - vrata na míru - průmyslová vrata: - sekční - rolovací - vjezdové brány - oplocení: - plotové dílce - systém oplocení - panelové drátěné oplocení - hliníková okna a dveře - zahradní ...

Služby: - stavební projekce - urbanistické a architektonické studie - zaměřování stavebních objektů - stavebně technický průzkum.

Výstavba - dětská hřiště. Výroba a dodávka - nábytek pro dětská kolektivní zařízení. Výroba - herní stavebnicové systémy. - hračky pro dětská kolektivní zařízení.

Rekonstrukce, výstavba: - rodinné domy. Práce: - zemní - sádrokartonářské - podlahářské - obkladačské. Dodávka, prodej: - stavební materiál. Stavební projekce. Půjčovna: - lešení. Zateplovací systémy (technologie BASF). Komínové systémy TONA.

E-shop: - nábytek - kuchyně - sedací soupravy - zahradní nábytek - sportovní zařízení - brusle - stany - trampolíny.

Stavební a znalecká kancelář: - energetický auditor, inspektor nemovitostí, stavební dozory, stavební rozpočty, soudní odhady ceny nemovitostí, nanotechnologie, stavební posudky, mykologické posudky, konzultace, expertní činnost, statik.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti revize plynových kotlů, tlakových nádob a prohlídek nízkotlakých kotelen. Při prohlídkách proškolíme vás i vaše zaměstnance a včas vás upozorníme na nutnost opakování veškerých služeb.

Drobné údžbářské a opravářské služby: - hodinový manžel.

Pobočka. Prodej, velkoobchod: - zdvihací zařízení - vázací prostředky - řetězové, lanové, textilní vazáky - elektrické lanové navijáky - stavební vrátky - kovářské výhně - elektrické ventilátory.

Architektonický ateliér. Vizionářská architektura a design veřejných i obytných prostor.

Prodej: - plovoucí podlahy - keramické dlažby a obklady.

Dodávka, prodej, e-shop: - nářadí - boxy na nářadí - řezné nástroje - svinovací metry.

Přímý výkup nemovitostí, oddlužení a výkup zadlužených nemovitostí, nemovitosti v exekuci nebo před dražbou.

Zámečnická a strojírenská výroba: - kovové ploty - mříže - grily - brány - zábradlí - kovové komponenty.