Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej, pronájem, půjčovna, oprava, servis: - vysokotlaké vodní paprsky - velkoplošné ocelové pažení - ucpávky potrubí - systémové bednění - stavební mechanizace-stroje. Maloobchod, prodej: - sanační hmoty - stavební chemie - těsnění staveb.

Specializací stavební společnosti Brozire s.r.o. jsou rodinné domy na klíč - zajistíme kompletní průběh stavby včetně všech potřebných stavebních prací.

Technické služby: - správa a udržba veřejných komunikací, zeleně a osvětlení - péče o zeleň - sadové úpravy, zahradnická činnost - svoz a likvidace komunálního odpadu - nakládání s odpady, separace - sběrný dvůr s nebezpečnými odpady, provoz skládky - čištění města - údržba, opravy místní komunikace - provoz koupaliště, městských ...

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - komerční objekty - revitalizace bytového fondu i komerčních objektů - vybavení a rekonstrukce interiérů. Dodávka, montáž: - plastová okna.

Prodej a pronájem - bytové prostory - nebytové prostory Správy nemovitostí

Stolařství. Stolařské práce. Výroba: - designový nábytek. - interiérový a exteriérový nábytek - kuchyňské linky na míru - obývací stěny - kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - vybavení obchodů.

Firma Kovo Třinec, s.r.o. se sídlem v Třinci nabízí od roku 2000 širokou škálu služeb. V rámci své činnosti nabízí: - personální služby - úklidové služby - údržbu zeleně - stavební práce - pronájem plošiny. Personální služby: Pokud hledáte práci nebo potřebujete zaměstnance, nabízíme vám profesionální komplexní řešení vašeho ...

Prodej asfaltových pásů, izolace, hydroizolačních fólií na ploché střechy, tepelné izolace a veškerého střešního materiálu. V našem širokém sortimentu naleznete: - hydroizolační materiály - hydroizolační fólie PVC/TPO - modifikované asfaltové pásy - systémy pro ploché střechy, terasy a balkóny - šindele - penetrační a hydroizolační ...

Hledáte spolehlivého partnera ve světě stavebních materiálů? Objevte PERLIT, spol. s r.o., lídra v oblasti výroby expandovaného perlitu a inovativních stavebních řešení. Sídlo naše firmy najdete na idylickém místě v Šenově u Nového Jičína, přímo v srdci Moravy, kde tradice ručí za kvalitu. Naše produkty jsou synonymem pro kvalitu a inovaci. ...

Klempířské a pokrývačské práce. Montáž střešních oken. Dodávka, realizace: - střešní systémy.

Společnost Prosperplast s.r.o. je dodavatelem inovativních a estetických řešení pro dům a zahradu.

Návrh, dodávka: - kancelářské a bytové interiéry - nábytek na míru

Lepší grilování prodává na eshopu grily, umožňuje si gril i zapůjčit. Také je zde možná ukázka grilů u nás na terase v Ostravě.

Společnost Vln-ka plus, s.r.o.Vám pomůže při boji proti slimákům.

Bytové a domovní elektroinstalace, instalace svítidel, instalace a výměny vypínačů a zásuvek, údržba nemovitostí, výměny, opravy, servis zařizovacích předmětů, montáž nábytku, tapetování, stěhování, vyklízení, zahradní práce, ořezy stromů, autodoprava.

Návrhy, realizace a údržba zahrad. Dlažby, zídky ploty, pergoly. Zemní práce. Zahradní a koupací jezírka. Závlahový systém toro. Sportovní plochy a golfová hřiště. Zimní údržba. Zahradní E-shop.

Výroba, velkoobchod, dodávka, prodej: - upevňovací systémy - talířové hmoždinky - spojovací materiál.

Firma provozuje internetový obchod s nábytkovým a stavebním kováním. Prodáváme zásuvky do nábytku, kuchyňské dřezy a baterie, úchyty, dveřní kování a další produkty.

Sunnymarket, s.r.o. provozuje velkoobchod a maloobchod s levným zbožím - hračky, domácí potřeby, svíčky, drogerie, dárkové zboží a další.

TNI GROUP je realitní a investiční skupina, která se zaměřuje na správu nemovitostí, developerské projekty, investice do perspektivních a rostoucích segmentů.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Prodej, e-shop: - garnýže - záclonové tyče

Stavebniny: - Střechy - střešní okna, fólie, střešní krytiny - Interiér - půdní schody, stavební pouzdra - hydroizolace, tepelné izolace - fasády - fasádní profily, polystyren, stěrky a tmely - vše pro SDK, stavbu - nářadí - dům a zahrada.

Společnost HB jímky s.r.o. prodává a zajišťuje i montáž vysoce kvalitní monolitické nádrže s železobetonovou konstrukcí.

Služby - čištění peří. Výroba, prodej, e-shop - péřové přikrývky a polštáře.