Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Maloobchod, prodej: - nábytek - vestavěné skříně na míru INDECO CZ -stoly, židle -sedací soupravy -pohovky -sklápěcí postele, válendy -interiéry -výplně dveří (zrcadla) -podlahové krytiny (lamino) -rámy dveří -tvrzené hrany ABS.

Výroba, montáž: - střešní šindele - stěnové šindele.

Komplexních návrhy a realizace interiérů. Návrhy, výroba, realitace: - kuchyňské linky - nábytek - skříně - terasy - postele.

Správa bytového fondu: - administrativa, nájemní smlouvy - dodávka služeb do domu - teplo, energie.

Výroba, montáž a prodej: - žaluzie: - vertikální, horizontální - okenní rolety - garážová vrata - sítě proti hmyzu - plastové lamelové dveře. Mate - okna, Opava, Rybářská 2: - tel.: 553666969, 602570760 - fax: 553666968 - výroba, montáž a prodej: - plastová okna GEALAN. Restaurace SPLIT: - Opava, Olomoucká 75. Pizza ...

Prodej: - vodoinstalatérské potřeby, nářadí - koupelnové vybavení - potřeby pro instalatéry.

Výroba: - vodárenské armatury. Prodej: - materiál pro inženýrské sítě, vodovody, kanalizace.

Truhlářské a stolařské práce. Výroba euro oken a dveří IV68 a IV 78 s trojsklem, výroba vnitřních dveří a schodišť z masivu a dýhy. Kompletní servis: zaměření, nacenění, výroba, montáž, doplňky(parapety, žaluzie), zednické práce

Výroba: - střešní světlíky. Rekonstrukce: - střechy.

Čalounictví. Oprava, výroba, prodej: - sedací soupravy. Výroba sedacích souprav na míru.

Maloobchod - průmyslové zboží: - železářství - spojovací materiál - kuchyňské potřeby (TESCOMA, SFINX) - nářadí NAREX, MAKITA - sklo - nádobí - porcelán. Výroba: - klíče. Import, velkoochod: - poštovní schránky: - ocel-komaxit - nerez. Provozovny: - Kravaře, Opavská 97: - tel.: 553671210.

Prodej, Eshop: - nábytek - obývací pokoje - kuchyně - jídelní sety, stoly - dětské pokoje - kancelářský nábytek - sedací soupravy - ratanový nábytek - ložnice - postele - komody - skříně - zahradní nábytek - křesla, židle - koupelnový nábytek. Sídlo společnosti: - 1. máje 69/14, Ostrava - Mariánské Hory.

Semenářství. Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - semena - osiva - květiny - hnojiva - postřiky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - semena - zahradnické potřeby.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál.

Prodej, e-shop: - kvalitní matrace - ortopedické lamelové rošty - postele - ložní soupravy - povlečení - lůžkoviny - sedací vaky, pytle - matrace pro dět - lůžkoviny z ovčí vlny.

Pronájem a prodej nemovitostí. Developerská společnost. Pronájmy ordinací.

Architektonická kancelář. Architekt. Návrhy bytových interiérů a rekonstrukcí objektů.

Montáž a výroba: - zateplovací panely, příčky, podlahy.

Prodej, servis: - litinové kotle - ocelové kotle - krby na tuhá paliva.

Prodej: - zahradnické potřeby - zahradnické vybavení.

Výroba: - truhlářský sortiment.

Realitní kancelář: - pronájem kanceláří, skladů. Kancelář: - Vinařického 940/20, Ostrava - Přívoz.

Prodej: - míchačky - zahradní technika: - motorové pily - elektrické nože a nůžky - drtiče, štípače - sekačky - čerpadla - domácí vodárny.