Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Návrh, realizace: - střechy. Prodej: - stavební materiál - střešní krytina.

Oprava: - plynospotřebiče - plynová zařízení.

Realitní činnost. Správa domů a bytů. Pronájem bytů a kanceláří.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - kancelářská a výpočetní technika - počítače, PC - spotřební materiál - GPS navigace - satelitní technika - skenery - web kamery - pokladní systémy - projektory.

Kuchyňské studio, prodej: - kuchyňské linky.

Prodej, maloobchod: - spojovací materiál pro dřevostavby.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - osvětlení, svítidla - elektroinstalační materiál.

Zakázková výroba: - nábytek, interiéry: - skříňový nábytek - postele - kuchyně - obývací stěny - dětský nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru - vše možno i v ABS hranách. Široká nabídka materiálů. Možné vlastní návrhy.

Maloobchod, prodej: - dámská konfekce KATKA - kusový textil (pánské oděvy, dětské a kojenecké oblečení) - kusový textil (dámská konfekce, pánské oděvy, dětské a kojenecké oblečení) - punčochové zboží, ponožky - spodní prádlo (dámské, pánské) - bytový textil (ručníky, ložní prádlo, povlečení) - hračky - textilní galanterie.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná okna a dveře - sítě proti hmyzu - parapety - žaluzie - zámková dlažba.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - hrnkové, řezané květiny - dárkové kytice a koše - dárkové kytice ke zvláštním příležitostem - květinové aranžma v proutí a v keramice - svatební kytice - výzdoba interiérů, restaurací, kostelů - autodekorace - luxusní - extravagantní vazba - smuteční vazba (věnce) - kytice ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - svíčky, svíce.

Prodej, montáž: - plastová, dřevěná, hliníková okna a dveře - garážová vrata. Stavební práce: - zednické - zámečnické - zateplování.

Kolařství a stolařství. Výroba: - okna dřevěná i do památkových objektů - dveře - schodiště - násady.

Maloobchod, prodej: - domácí a kuchyňské potřeby - nerez nádobí, pánve, příbory, kuchyňské nářadí, nože, krájecí desky, formičky, nerez doplňky, solničky a kořenky, termosky, nádobí do mikrovlnek.

Maloobchod, prodej: - domácí a kuchyňské potřeby - nerez nádobí, pánve, příbory, kuchyňské nářadí, nože, krájecí desky, formičky, nerez doplňky, solničky a kořenky, termosky, nádobí do mikrovlnek.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - kuchyňské potřeby. Specializovaná prodejna TESCOMA.

Montáž, prodej stínící techniky na všechny typy oken: - žaluzie vertikální, horizontální, meziokenní - rolety venkovní, hliníkové, plastové, látkové - těsnění do oken (okna), dveří (dveře) - okenní sítě (sítě do oken).

Železářství. Maloobchod, prodej: - spojovací materiál - nářadí.

Stolařství. Výroba: - sedací a bytový nábytek.

Kancelářský nábytek HOBIS a OFFICE PRO je nositelem ochranné známky Ekologicky šetrný výrobek a certifikovaného systému jakosti ISO 9001/2000. Vzorkovna,vzorková prodejna: Prodej: - variabilní kancelářský nábytek ve 12 barevných provedeních - 4 typizované řady,atypy - kování s doživotní zárukou - skříňové sestavy,kontejnery - ...

Výroba: - reklamní stojany a poutače - vitríny - hliníkové rámy - reklamní tabule - reklamní a informační systémy.